Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

VLOG: als blogger omgaan met privacy


25 mei 2016


gynaecoloog of verloskundige mama to the max
A

Als persoonlijke blogger deel je iedere dag een stukje van je privé-leven met je volgers. Ik vind dat juist hartstikke leuk om te doen en geniet er enorm van als ik positieve reacties krijg van jullie. Toch zijn er wel grenzen ontstaan nadat de site in december 2014 de lucht in ging. Ik heb vooral heel goed naar mijn gevoel geluisterd en denk dat dat ook het enige is dat telt. Zoals ik erover denk is er niet iets fout of goed, zolang je maar doet wat voor jou goed voelt.

 

Vandaag vertel ik in deze persoonlijke video hoe ik (en mijn familie) omga met privacy.

 

Heel benieuwd hoe jij erover denkt! Laat het me weten in de reacties.

 

 

Heb jij je al geabonneerd op mijn YouTube kanaal? Zo niet, dan kun je dat hier doen.

 

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
VLOG: als blogger omgaan met privacy

  1. Leuke, duidelijke video! Toen de video begin vroeg ik me ook meteen af hoe het met de huizenjacht stond haha.
    Maar in ieder geval respecteer ieders mening en keuze in wat ze wel of noet vloggen/bloggen of op social media te zetten. Ik noem mijn vriend in mijn blogs altijd Mr.G en ik probeer zoveel mogelijk van de kinderen buiten beeld te houden. Al deel ik soms wel wat van ze hoor.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!