Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Alles over ons motto: Glitter, stralen en schitteren!


19 december 2014


<

MAMA to the max: mijn motto
Een MAMA to the max straalt, glanst en schittert. Het enige ingrediënt dat je hiervoor nodig hebt is:


 

glitter-01


Als ik het over glitter heb dan bedoel ik niet letterlijk de glitters (ofjah, af en toe ook wel!). Voor mij betekent het toevoegen van glitters aan je leven, net die momenten of producten die jou meer doen stralen of waardoor jij de wereld meer ziet fonkelen.

Ikzelf ben erg gefascineerd door glitters (ja, de echte). Eén van mijn hobby’s is het maken van bloementaarten, waar we onlangs een blog aan gewijd hebben. Door te knutselen kan ik mij heerlijk ontspannen en een bijkomend voordeel is dat ik de mensen om me heen meestal erg blij maak met hetgeen hieruit voortkomt. Als ik met bijvoorbeeld de taart bezig ben en deze bijna klaar is dan heb ik vaak het gevoel alsof het niet helemaal geworden is zoals ik zou willen. Als ik dan een beetje glitter toevoeg (ik heb ze in verschillende kleuren) dan zie je het kleine kunstwerkje helemaal opfleuren. Het lijkt wel alsof alle kleine foutjes ineens verdwenen zijn….het is iedere keer weer alsof ik kan toveren!

Wat is dat dan toch waardoor glitters alles mooier kunnen maken dan het is? Er is iets geweldigs hoe het licht danst op de glitters en daardoor het object een veel betere uitstraling krijgt. Nu ik dit schrijf lijk ik net een klein kind die geniet van de kleine dingen, maar probeer het maar eens, dan zal je dit ook ervaren!

Wat ik jullie vandaag wilde uitleggen is mijn slagzin: Life won’t sparkle unless you do! Laat dat de grootste reminder zijn: Jij moet stralen, jij moet die glitter toevoegen en opzoeken.
Je omgeven met glitters geeft je vreugde en energie. Iedereen moet een beetje glitter hebben in z’n dag. Dus kom op, zoek die glitter en strooi het om je heen.

De slogan zal als een rode draad door mijn blogs lopen. Ik probeer aan de hand van een aantal vaste rubrieken die fonkeling op te zoeken.

 

 


De vaste rubrieken van de MAMA to the max blog die
er op dit moment gepland staan zijn:

EEN KIJKJE IN MIJN LEVEN
ik laat jullie graag af en toe binnenkijken in mijn leven als mama. Maxime zal uiteraard ook vaker in de belangstelling staan. Wil je nu graag veel foto’s zien van mijn kleine meisje dan is Instagram heel leuk. Daar post ik iedere dag foto’s van haar.


MAMA TO THE MAX FAVORITES
MAMA to the max’ favorites; dit is een heel apart item op onze website. Samen met de meiden houden we jullie op de hoogte van de nieuwste producten voor mama’s (to be) en kinderen. We maken iedere maand een selectie van onze lievelingsproducten en deze 12 favorites staan een maand lang in deze rubriek. Ook lifestyle algemeen


PRODUCT REVIEWS
Productbeschrijvingen; die vind ik heel leuk om te doen. Ik vind het leuk nieuwe producten te ontdekken en ze uit te proberen. In de afgelopen twee jaren heb ik heel wat nieuwe producten langs zien komen, voornamelijk voor maxime. Inmiddels begin ik er een neus voor te krijgen of een product geschikt is of niet.


EEN VRAAG VOOR…
Één keer in de maand stel ik een vraag aan een professional die ons dan een genuanceerd antwoord kan geven op vragen omtrent de zwangerschap of het moederschap.


DIY
Natuurlijk mogen de DIY’s niet ontbreken. Deze zal ik samen met Patty uit gaan voeren. Patty is enorm creatief en schroomt er niet voor nieuwe dingen uit te proberen.


RECEPTEN
In de loop van de jaren heb ik ook een aantal recepten verzameld van gerechten die ik erg graag maak. Ik zal deze zeker vaker met jullie gaan delen. Maandag deel ik ons eerste heerlijke recept speciaal voor de Kerst in samenwerking met Shake & Serve, houd ons dus in de gaten!


PRODUCTLIJN
De opbouw vanaf het nulpunt van een productlijn voor MAMA to the max; ik heb de wens een eigen productlijn te starten. Ik zal jullie vanaf het eerste begin meenemen in mijn avontuur.

 

Voeg jij al glitters toe aan je dag? De echte of de spreekwoordelijke? Laat het me weten, ben erg benieuwd!

Liefs

leesblog

 

 

 

 

 

 

Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!