Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De allereerste fiets van Maxime


27 augustus 2016


kinderfiets eerste fiets popal MAMA to the max
<

kinderfiets eerste fiets popal MAMA to the max

We bereikten afgelopen week alweer een mijlpaal met onze meid. Als sinds het voorjaar was ze enorm gefocust op kinderfietsjes. Overal op straat waar ze er eentje zag, wilde ze ernaar toe. De bel, die ze zelf de “kling” noemt, is voor haar het meest interessant. Ze is al een aantal keer op een fiets afgestapt en of er nu iemand opzat of niet, mevrouw moest en zou even ‘klingelingelinge”. Al snel ging haar enthousiasme over in zeuren…”mama, papa, ik wil ook een fiets”. We probeerden het in eerste instantie nog een beetje te negeren, omdat ze ook al een step heeft en daar heel graag mee naar buiten gaat. Ik had eigenlijk gedacht om met vier jaar de eerste fiets aan te schaffen. Omdat we haar volharding wel konden waarderen besloten we dat de tijd nu al rijp was voor haar eerste fiets.

Een roze natuurlijk

Ik had al eens gepolst bij haar of ze net als mama ook een witte fiets wilde, maar dat was niet het geval. Ons dametje wilde graag een roze. Wel wilde ze net als mama een rekje voorop waar ze dan ook een mandje op kon zetten.

Ik ging online op zoek naar een roze fiets met een rekje voor. Zelf hadden we als ouders ook nog wel een aantal eisen. Omdat ik het erg belangrijk vind dat het een betrouwbare fiets is, zocht ik naar een kwalitatief goede en stevige fiets. Natuurlijk mochten zijwieltjes niet ontbreken.

Ik kwam terecht op FietsenopFietsen.nl waar ik precies de fiets vond die ik in gedachte had voor Maxime.

Het ging om deze:

roze kinderfiets fietsenopfietsen eerste MAMA to the max

Onze nieuwe aanwinst

Het merk van deze fiets is: Popal. Deze roze meisjesfiets 14 inch vanaf drie jaar een geweldig leuke fiets om het echte fietsen te leren. De fiets is met een stalen frame uitgevoerd. Dat staat garant voor een lange levensduur. Bovendien wordt de mogelijkheid geboden om het stuur en het zadel in hoogte aan te passen, zodat kinderen er meerdere jaren op kunnen fietsen. Eerst met zijwieltjes en daarna wellicht zonder. Verder heeft deze fiets een origineel design met onder meer een schuin aflopende bagagedrager en een kort voorrek. Het stuur is voorzien van een fietsbel en een knijprem. Er is nog een remsysteem en dat is de terugtraprem om het achterwiel mee af te remmen. De fiets heeft geen echte fietsverlichting, maar de verlichting is wel nagebootst met een koplamp en achterlicht in de vorm van reflectoren. In de wielen tussen de spaken bevinden zich eveneens reflectoren.

De prijs van deze Popal meisjesfiets bedraagt €129,00.

Kortom een stevige, kwalitatief goede fiets waar ze veilig mee kan leren fietsen. We bestelden de fiets en een dag later werd deze al bezorgd bij ons thuis. Jp schroefde de zijwieltjes eraan, stelde het stuur en het zadel goed af en Maxime was ready to go!

Ben je enthousiast geworden en ben je van plan binnenkort ook een fiets te kopen voor jezelf of voor de kinderen? Neem dan eens een kijkje op fietsenopfiets.nl, ze hebben een breed aanbod aan goedkope fietsen.

Wil je meer weten over de roze fiets die wij voor Maxime bestelden dan kun je deze hier vinden.

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Dit artikel bevat gesponsorde onderdelen.
Woonverzekering Image Banner 300 x 250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
De allereerste fiets van Maxime

  1. Wauw mooi fietsje! Wij hebben nu een fiets van Lief voor ons dochtertje Juliette (4 jaar), maar ik vind dit wat aan de zware kant. Zij fietst zonder zijwieltjes en heeft echt moeite om de fiets rechtop te zetten. Is deze ook zo zwaar?
    Groetjes, Nele

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!