Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Alle kinderen zijn even verschillend!


15 juni 2016


kinderen anders hetzelfde mama to the max
<

Wat een onwijs mooi gebaar.. Polarn O. Pyret heeft een collectie ontwikkeld met regenboogstrepen als symbool voor gelijke rechten voor alle kinderen: Alle kinderen zijn uniek en toch zijn ze allemaal gelijk. Van elk verkocht item uit de regenboogcollectie gaat er direct €1,- naar de World Childhood Foundation.

 

LIKAOLIKA_2

Polarn O. Pyret

Al sinds Polarn O. Pyret hun eerste gestreepte truitje maakten, werken zij volgens dezelfde gedachte: kinderen hebben kleding nodig waarin ze kunnen spelen. Kleding waarin kinderen kind kunnen zijn. Voor Polarn O. Pyret betekent dit kleding die het leven een stuk gemakkelijker maakt, maar ook op een feestje kan worden gedragen. Kleding die tegen een stootje kan tijdens het spelen en ravotten en die doorgegeven kan worden van broer op zus. Bij Polarn O. Pyret staat het belang van kinderen altijd voorop.

De kleding met de PO.P Original streep (rood en blauw) is uniseks hiernaast worden aan de collectie een variatie aan strepen toegevoegd. Strepen zijn voor altijd!

 

World Childhood Foundation

Alle kinderen hebben recht op een jeugd, veiligheid, geluk, speelsheid en nieuwsgierigheid in het leven. Alle kinderen hebben het recht om op te groeien en zich sociaal en intellectueel te ontwikkelen. World Childhood Foundation zet zich in om misbruik en uitbuiting van kinderen te voorkomen. Ze ondersteunen en voeren meer dan 100 projecten over de hele wereld uit. Ze staan kinderen bij die het risico lopen of het slachtoffer zijn van misbruik, kinderen in de alternatieve zorg, straatkinderen en families in gevaar.

Het doel van de organisatie is dat er geen enkel kind mag worden blootgesteld aan een gewelddadig of schadelijk milieu. In plaats daarvan dient ieder kind de mogelijkheid te hebben om op te groeien met herinneringen aan een veilige en liefdevolle jeugd.  Childhood heeft kantoren in Brazilië, Duitsland, Zweden en de Verenigde Staten.

 

LIKAOLIKA_1_NL

Anders Hetzelfde
Deze vrolijke collectie heeft de sprankelende kleuren van een regenboog. De collectie is gemaakt van zachte jersey en biologisch katoen. Perfect voor de kleintjes om te dragen tijdens alle zomerse activiteiten.
De collectie bestaat uit:
  • Een comfortabel shortje,
  • Een t-shirtje met drukknopen op één schouder
  • Een schattig jumpsuitje met streepjes
  • Een jurkje met stipjes
  • Een overslag rompertje met extra zachte naden die niet irriteren en een drukknoopsluiting + een bijpassend mutsje

 

photovisi-download

 

In de summer collecties van 2016 vind je één opvallend essentieel element: strepen! Van links naar rechts, horizontaal of verticaal, gekleurd of zwart/wit, niets is te gek. Strepen zijn hartstikke hip en helemaal van nu. En.. met de Polarn O. Pyret anders hetzelfde collectie draag je ook nog een steentje bij aan het welzijn van de kindjes wereldwijd ?. 

 

Is deze trend iets voor jouw hummeltje?

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!