Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

AFTELKALENDER SINTERKLAAS


14 november 2020


aftelkalender sinterklaas MAMA to the max
<

Zó spannend blijft het ieder jaar weer. 6 december, ’s ochtends vroeg naar beneden, zou de Sint geweest zijn? De kamer staat vol met cadeautjes. Zo gezellig om met zijn allen de cadeautjes uit te pakken. Zeker dit jaar, na al die gekke maanden waarin we zoveel thuis zijn geweest. Ons huis is nog meer thuisg geworden. Hoe vieren wij de Sinterklaasperiode? Wanneer mogen ze de schoen zetten? Ik vertel het je allemaal!

Lees ook:
Wanneer zet jouw kind de schoen? Sinterklaas in het land!

Aftelkalender Sinterklaas

Afgelopen jaren was de aftelkalender inclusief schoenzetmomenten zo’n groot succes, dat we hem nu weer gaan delen! Over hoe vaak ze bij ons de schoen mogen zetten, schreef ik eerder al een blog. In tegenstelling tot vorig jaar dat Maxime elke dag stickers op de vakjes plakte, wil Lilou nu ook héél graag meedoen! Tijdens de Sinterklaasperiode wil Maxime altijd weten hoeveel nachtjes het nog slapen is tot ze weer haar schoen mag zetten. “En hoe lang is het nog tot pakjesochtend?”. Het is ook zo spannend! Dankzij de MAMA tot the max Sinterklaas aftelkalender kan ze zelf ontdekken hoe lang ze nog moet wachten en Lilou weet precies wanneer haar schoentje (lees: laarsje) gezet mag worden. Met vakjes vanaf het moment dat de Sint in het land is tot aan pakjesochtend, inclusief de ‘schoen zet’-momentjes.

Wat is ie leuk geworden he? Deze MAMA to the max Sinterklaas aftelkalender krijgt een mooi plekje in huis, zodat Maxime en Lilou iedere dag om en om een sticker kunnen plakken.

Pakjesavond of Pakjesochtend?

sinterklaas cadeautjes jute zak

Ik dacht altijd dat iedereen pakjesochtend vierde op 6 december, maar sinds kort weet ik dat een groot deel van de mensen al op 5 december pakjesavond viert. Nooit geweten! Dit maakte me enorm benieuwd naar jullie tradities met Sinterklaas, dus laat zeker een reactie achter! Zo kunnen we elkaar inspireren. Wie weet vieren wij over een aantal jaar ook wel een keer pakjesavond met de meisjes.

De MAMA to the max Sinterklaas aftelkalender is voor jullie ook GRATIS te downloaden. Om voor iedereen een geschikte kalender te hebben, zijn er twee varianten: één kalender die aftelt tot pakjesavond en één tot pakjesochtend:

Sinterklaas Aftelkalender Pakjesavond 5 december
Sinterklaas Aftelkalender Pakjesochtend 6 december

Welke aftelkalender komt bij jullie te hangen? En waar hangen jullie hem op? Mocht je de foto delen op social media, vergeet dan niet MAMA to the max te taggen! Ik vind het namelijk super leuk om de aftelkalender bij iemand anders in huis te zien hangen.

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!