Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Meet Ukkepuk: baby-en kindermeubels van Nederlandse bodem


14 december 2015


&

 

Ukkepuk

Zoals jullie weten is Maxime onlangs overgestapt van het babybedje naar het ‘grote’ bed. Gelukkig verliep deze overgang voor haar en voor ons heel soepel. Uiteindelijk is het heel fijn dat een bed er mooi uitziet want je wilt toch een droomkamer maken voor je kindje, maar niet alleen de vormgeving is belangrijk, ook de kwaliteit van het bed moet goed zijn.

Ukkepuk baby- en kindermeubels

Kennen jullie het merk Ukkepuk al? De baby- en kindermeubels van dit hippe merk onderscheiden zich door de originele ontwerpen én hoge kwaliteit. Erg leuk is dat het echt een Nederlands bedrijf is en de ontwerpers dus ook heel goed weten waar wij waarde aan hechten.

Design

Ukkepuk heeft zich in het verleden gefocust op babykamer meubels. Deze meubels kenmerken zich door de strakke vormgeving en de kindvriendelijkheid. Door de ronde vormen is het altijd veilig voor jouw kindje. Ook is gedacht aan het milieu want er worden bij het productieproces geen schadelijke stoffen gebruikt en de afwerking met verf is geheel op waterbasis. Een ander groot pluspunt is dat de meubels in vele kleuren geleverd kunnen worden. Genoeg keuze dus!

Ukkepuk
Duurzaamheid

Verder zijn Ukkepuk meubels ontworpen om mee te groeien met je kind. Een mooie commode staat ook heel mooi in een kinderkamer en een linnenkast kan mee tot na de tienerjaren. Niet alleen duurzaam voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!

Verschillende collecties

Neem eens een kijkje op de website. Ze hebben namelijk verschillende collecties met elk een eigen naam. Zo heb je STERK, LEUK, VROLIJK, STOER en GAAF.

Ik verklap je alvast mijn favoriet: STERK, het design is erg gaaf en origineel.

Ukkepuk

Nu ben ik nieuwsgierig waar jij op hebt gelet toen jouw kindje de stap ging maken van het ledikantje naar het ‘grote’ bed? Als je nog tips hebt, laat ze dan hier achter in de comments.

 

Liefs,

handtekening_blogs

 

 

 

 

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Meet Ukkepuk: baby-en kindermeubels van Nederlandse bodem

  1. Goed om te lezen. Hier hoop ik dat z nog even in het ledikantje kunnen blijven, dubbele bedjes x2 is ook weer zo duur! Ik vind deze van Ukkepuk wel ontzettend mooi!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!