Lees nu: Mix, match en win een super leuk kledingsetje!

Achtergelaten Japans jongetje levend gevonden na dagen zoeken


3 juni 2016


japans
<

Afgelopen zaterdag werd een 7-jarige Japans jongentje voor straf achtergelaten in het bos. Zijn ouders lieten hem vijf minuten alleen, maar toen ze terug kwamen was hij weg. In het bos leven wilde beren, dus voor het ergste werd gevreesd. Gelukkig kwam vandaag het goede nieuws dat hij levend is teruggevonden.

 

japans

 

Zo’n 150 reddingswerkers, onder wie militairen, waren de afgelopen dagen naar het ventje op zoek. De jongen zat in een verlaten gebouw op een basis van de Japanse luchtmacht. Dat gebouw ligt zo’n zeven kilometer van de plek waar hij werd achtergelaten door zijn ouders. Hij werd waarschijnlijk bij toeval ontdekt door een soldaat die het gebouw bezocht om voorbereidingen te treffen voor een oefening. Het jongetje had water, maar had al sinds zaterdag niet meer gegeten.

Uit schaamte durfden de vader en moeder van Yamato pas na twee dagen alarm te slaan. In eerste instantie verklaarden ze dat ze hem kwijt waren geraakt tijdens het zoeken naar eetbare planten. Pas later gaven ze toe dat ze hem wilden straffen, omdat hij stenen naar auto’s had gegooid.

De politie onderzoekt of de ouders kunnen worden vervolgd voor het achterlaten van hun kind.

Bron: NOS

Paulien

Paulien

Paulien is 33 jaar en getrouwd met de Franse Jérémy. Sinds hun eerste vakantie Down Under in 2010 dromen ze over een leven in Australië. Niet permanent, maar voor een jaar of drie. In december 2015 gingen ze het grote avontuur aan. Ze wonen nu met kids Liam (4) en Mila (1) in Sydney. P

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!