Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Deze 9 BN-ers krijgen dit jaar een baby


24 januari 2018


baby jongen meisje tweeling zwanger BN-ers
<

Het lijkt wel een babyboom in bekend Nederland! Van voetballers tot actrices, er worden in 2018 heel wat baby’s geboren. Missen we nog iemand?

1. Saar Koningsbergen

Saar liet afgelopen september weten in verwachting te zijn van haar eerste kindje! Het was zeker geen makkelijke weg. Ze vertelde namelijk dat het 2,5 jaar duurde om deze wens in vervulling te kunnen laten gaan. Wat is ze mooi zwanger he?

2. Toprak Yalçiner 

De ex GTST actrice ziet een terugkomst in Meerdijk wel zitten. Maar, voorlopig heeft ze hele andere plannen. Begin dit jaar maakte ze samen met het vriend bekend in verwachting te zijn. Wat een plaatje die twee!

3. Roxeanne Hazes

Na een openhartig interview over haar miskraam vorig jaar, kon ze dit prachtige nieuwe eindelijk bekend maken. De z(w)angeres is dolgelukkig met haar Erik en ook zij worden voor het eerst papa en mama.

View this post on Instagram

Na maanden hard oefenen en vooral veel van elkaar houden, is onze wens eindelijk in vervulling gegaan. We're expecting a little bean. En zo ga je ineens op tour met je nieuwe, kleine beste vriendje of vriendinnetje. @erikzwennes, Ik houd intens veel van jou. Ik ben de allergelukkigste. WIJ! 💏💖💙👶🏼 Onlangs verscheen er een openhartig interview waarin ik vertelde over mijn miskraam. Dit interview vond een paar maanden geleden plaats, net zoals deze droevige gebeurtenis. Gelukkig mogen we nu het fijne nieuws delen dat het met onze huidige buikbaby goed gaat en dat we zonder rem aan het genieten zijn van deze prachtige fase. ❤️#mommytobe#zwangeres

A post shared by 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on

4. Rose Bertram 

Deze prachtige aanstaande mama is de vriendin van de knappe voetbalspeler Gregory van der Wiel. Ze hebben nog een klein maandje te gaan tot ze hun kindje mogen verwelkomen. Ze is in ieder geval prachtig zwanger.

View this post on Instagram

8monthspregnant💙 📸 : @martika_avalon

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram) on

5. Chantal Janzen

Echt een buikfoto is nog niet gespot, maar echt zwanger is deze presentatrice wel! Afgelopen oktober maakte ze bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. James wordt dus grote broer!

View this post on Instagram

Een GOEDEmorgen #eenhele #❤️

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

6. Kim Kötter

Samen met haar kleine Muck bestuderen ze de babybuik en hebben mooie gesprekken. Dat is toch wel een buikje waar menig zwangere dame jaloers op mag zijn?

7. Anouk van Schie

Dé vriendin van Johhny de Mol bedoelen we natuurlijk. Anouk heeft al een dochter uit een eerdere relatie. Johnny wordt voor het eerst écht papa van jawel, een zoon!

8. Lauren Verster

Deze presentatrice verwacht samen met haar vriendje Jasper hun eerste kindje. In haar eigen programma ‘Lauren! Bevalt’ neemt ze je mee in haar zwangerschap.

9. Airen Mylène 

Nog een presentatrice, namelijk Airen zal binnenkort mama zijn van haar eerste kindje. Het was best een verrassing, maar heel erg welkom. Wat een mooie foto deelt ze van haar buik…

Pampers
mamatothemax.nl

mamatothemax.nl

We houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes, tips & ideeën.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!