Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

7x de leukste cadeaus voor Maxime’s zesde verjaardag


19 april 2019


Verjaardagscadeau voor 6-jarige cadeau inspiratie verjaardag Maxime
<

Poehh, ons lieve meisje is alweer 6 jaar! Wat hebben we een heerlijk verjaardagsweekend gehad twee weken terug. Eerst vierde ze haar kinderfeestje met vriendjes en vriendinnetjes en de dag daarna het feest voor volwassenen. Daarbij kwamen vrienden en familie met een hoop leuke cadeautjes! Ben je benieuwd wat ze heeft gekregen? Kijk gauw verder!

Lees ook:
De zesde verjaardag van Maxime

Dagboek VTech

cadeautip meisje vtech dagboek mamatothemax

Ik merk dat Maxime zich af en toe wil ‘afsluiten’ van haar kleine zusje. Lilou pikt alles af en kriebelt alle schriftjes vol. Nu heeft ze iets met een code waar ze al haar eigen spulletjes in kan laten. Super leuk voor ons creatieve meisje! Met leuke geluidjes en binnenin voorzien van losse (hervulbare) bladen.

Maxi Micro step Deluxe

cadeautip kinderen mirco step maxi mamatothemax

Lilou had voor haar verjaardag in december een step gekregen en sindsdien is het grote ruzie om de step! JP zei bestel alsjeblieft een tweede step! Dus voor haar verjaardag kreeg Maxime haar eigen Micro step. Het is een grotere variant op de step van Lilou. Het ondersteund de motoriek, raast soepeltjes door de bochten en is makkelijk uitschuifbaar in hoogte en inklapbaar. Een musthave die step en erg leuk als cadeau!

Monopoly Junior Elektronisch Bankieren

cadeautip kinderen spel monopoly junior elektronisch bankieren mamatothemax

Maxime had dit spelletje bij een vriendinnetje thuis en kwam heel enthousiast thuis om te vertellen dat zij dit spel ook graag wilde! Ik speelde vroeger ook heel vaak Monopoly en gezelschapspelletjes in het algemeen doen we heel graag. Het leuke aan deze variant is dat het met elektronisch bankieren is, dus kindjes kunnen ‘echt pinnen’.

Hockey spulletjes

Workshop etherische oliën, kleertjes.com, verse bloemen, Etherische oliën, gewicht, buiten spelen, voorjaar, lente, Maastricht, mama, MAMA to the max, mamablog, meisjesmama, miss baksels, lunchen, reizen, riviera maison, Stokke, VTech, verjaardag Maxime, weekly snaps 13 2019 wekelijks dagboek, zusjes

Ons lieve meisje mocht kiezen tussen hockey of klassiek ballet en het werd steevast HOCKEY! We hebben dus echt een hockeymeisje in huis, zó leuk dat ze zo fanatiek is! Maar, bij deze sport hoort ook een echte outfit. Van de hele familie heeft ze hockey gerelateerde cadeaus gekregen. Zoals deze roze NIKE bidon, 3 verschillende kleuren NIKE haarbandjes en tas van The Indian Maharadja. In die tas is ook echt ruimte voor een kinderhockeystick.

Mijn Eerste Doolhof

cadeautip mijn eerste doolhof Ravensburger mamatothemax

Ken jij Mijn Eerste Doolhof spel nog? Ohhhh, ik was er gek op! Ik speelde dit als kind ook heel veel. Maxime heeft het spelletje van een vriendinnetje gekregen en het is zo leuk! We spelen nu ook steeds vaker samen spelletjes omdat we dit met haar leeftijd nu zo leuk ook kunnen doen.

Bioscoopkaartjes

Bioscoop cadeau mamatothemax

Maxime vindt het super leuk om naar de bioscoop te gaan. Ze heeft 6 tickets gekregen om 6 keer naar de film te gaan met ons bijvoorbeeld. Dan mag zij natuurlijk kiezen wat het wordt.

VTech Magisch Wonderland

VTech Zoef Zoef Dieren Magisch Wonder cadeautips

Het Magisch Wonderland van VTech kreeg ze ook! Er staat bij dat het van 1 t/5 jaar is, maar Maxime is er helemaal weg van. Ze had het ook vaak bij vriendinnetjes gezien en daardoor wist ik ook zeker dat ze dit heel leuk zou vinden. De set is uitbreidbaar en hoort bij de Zoef Zoef Dieren. We hebben gekozen om er nog een roze en blauwe eenhoorn bij te kopen.

Wat vinden jullie van de cadeaus? Wat leuk he! Ze was zo blij met alles. Wat zouden jullie als verjaardagscadeau kopen voor een 6-jarige? Laat het weten in de reacties!

Veel liefs,

Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!