Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

6x het leukste buitenspeelgoed


3 oktober 2019


Lobbes, ISMe, MAMA to the max, VTech, buitenspeelgoed
<

In de zomervakantie speelden de meisjes nog wel eens tot laat buiten. Het was dan eigenlijk ook echt te warm om naar bed te gaan. Nog even lekker doorspelen tot je écht heel moe bent, waarom niet? Maar, het leukste buitenspeelgoed mag ik jullie niet onthouden! Daarom deel ik vandaag 6 keer het leukste speelgoed om mee buiten te spelen!

Lees ook:
5 tips voor een vakantie in eigen tuin

Buiten spelen is gezond!

Hoe stimuleer jij jouw kind om buiten te spelen? Ik merk dat het hier heel normaal verloopt. Het liefst wil Lilou de hele dag steentjes in de put voor het huis gooien of spelen in het speelhuisje. Maxime schommelt heel graag en in de zomer hadden we een mega gave unicorn als zwembad. Dat was echt hét favoriete buitenspeelgoed van afgelopen zomer. Zo kwam ik op de website van Lobbes en vond daar ontzettend veel leuk speelgoed! Daarnaast heb ik nog heel veel andere leuke producten gezien die ik met jullie deel.

1. Hét Opblaasbare Eenhoorn Zwembad!

Lobbes, ISMe, MAMA to the max, VTech, buitenspeelgoed

Op de website van Lobbes onder het kopje buitenspeelgoed bestelde ik het opblaasbare zwembad met de Eenhoorn! Die hebben jullie vast wel voorbij zien komen op de sociale van MAMA to the max. Ik kreeg echt ontzettend veel vragen over dit gave zwembad want kijk nou eens zelf, is hij niet helemaal geweldig? En even een een heel leuk feitje: hij is nu in de SALE!

2. Eenhoorn Rolschaatsen

Lobbes, ISMe, MAMA to the max, VTech, buitenspeelgoed

Om even helemaal in het “eenhoorn” thema te blijven, aangezien Lilou dit écht geweldig vindt. Vond ik deze super stoere rolschaatsen voor kleintjes! Zijn ze niet ontzettend leuk? Het leuke aan deze set is dat het inclusief beschermingsset is. Dus je kindje kan gelijk veilig van start met een veilige set voor de knieën en polsen! De rolschaatsen zijn verstelbaar van maat 22 t/m 29. Onze meisjes hebben nog geen rolschaatsen of skeelers, maar het is zeker iets om te onthouden voor hun verjaardag.

3. DigiArt bord van VTech

Lobbes, ISMe, MAMA to the max, VTech, buitenspeelgoed

Ik deelde onlangs al in de blog over “Onderweg met VTech” al onze super fijne ervaring met de DigiArt bord. Lilou is echt in het begin van met het leren van kleuren, vormen, dieren en nog veel meer. Het DigiArt bord stimuleert deze ontwikkeling. Zowel JP als ik merken aan Louke hoe enthousiast ze wordt van haar DigiArt! En wat nou zo fijn is, je neemt het heel gemakkelijk mee onderweg of naar buiten.

4. Mega Bellenblaas van SES

Lobbes, ISMe, MAMA to the max, VTech, buitenspeelgoed

Bellenblaas doet het áltijd goed bij kinderen! Hier in ieder geval wel. Ik vind het eigenlijk stiekem ook wel leuk. Met deze Mega Bellenblaas van SES maak je de allergrootste en mooiste bellen helemaal zelf! Daarnaast is het makkelijk navulbaar met de SES Mega Bellenblaas Navulling.

5. VTech MagiBook roze

Lobbes, ISMe, MAMA to the max, VTech, buitenspeelgoed

Het roze MagiBook van VTech is de favoriet van het moment van Maxime. Ons creatieve meisje wordt zó blij van alles dat helpt in haar creatieve ontwikkeling! Met het MagiBook bereid je kindje zich goed voor op school. Het bevat een educatieve en gevarieerde inhoud aan met de eerste kennismaking met de wetenschap. Super leerzaam, vrolijk en leuk voor je kindje!

6. AquaPlay

Lobbes, ISMe, MAMA to the max, VTech, buitenspeelgoed

Dit is leuk voor zowel jongens als meisjes! Aquaplay Amphie World. Lekker spelen met water en bootjes laten varen. Brengt jouw kindje haar poppetje veilig naar de overkant? Je kunt met auto’s racen, in de grote haven met de hijskraan of racen van de brug! Samen met de speelfiguren Wilma het Nijlpaard, Kapitein Bo, Niels de Kikker en Lotta de Eend is er genoeg te beleven!

Wat zijn ze leuk hè, de MAMA to the max top 6! Wat vind jouw kindje het allerleukste speelgoed om mee buiten te spelen? Stoer, uitdagend of toch rustige spelletjes. Laat het weten in de reacties op social media!

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!