Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

6x mijn favoriete zomerjurkjes


3 juli 2019


leukste zomerjurken 2019 mamatothemax
<

Ohhh wat boffen we toch gigantisch met het weer! De zomer is in Nederland en het is helemaal weer tijd om zomerjurkjes aan te trekken. Heerlijk, blote benen weer met stoere sneaker of elegante sandaal. Ik kreeg zo ontzettend veel vragen over mijn jurkjes, dat er nu dan eindelijk een blog is! Zit er wat leuks voor je tussen?

Lees ook:
5x summer Essentials voor kinderen

1. Casual zomerjurkje

gele zomerjurk lavendelveld mamatothemax

Ik zag deze super leuke strandjurk en ik dacht; die moet ik hebben! Geel is niet een kleur waarvan ik veel heb hangen, terwijl het zo heerlijk zomers is. Het was dus echt een jurkje om mijn zomeroutfits uit te breiden. Ik ging voor maat M en hij zit als gegoten! Een heerlijk, katoenen jurkje wat net valt op de knie. Naast de gele kleur is hij ook te verkrijgen in het paars, blauw en wit. Voor welke kleur ga jij?

2. Speels afgewerkt wit jurkje 

witte zomerjurk buissonniere mamatothemax

Jullie hebben hem ongetwijfeld al voorbij zien komen in de favorieten van juni, mijn witte zomerjurkje van Buissonnière. Ik ben er zó blij mee! Het is een fijn, dun, maar niet doorschijnend jurkje wat eindigt net boven de knie. Met lange mouwen, een taillerend strikje om de middel en heel mooi afgewerkt. Het jurkje is overigens nu in de sale! Shoppen dus!

3. Only festival jurk

gary young mary young seed to seal young living blooming blends mamatothemax

Dit mosterdgele jurkje zit zo fijn, ik ben er helemaal blij mee! Hierover kreeg ik misschien ook wel de meeste reacties. Het is dus een een zomerjurkje van Only met ruchedetails aan de 3/4 mouwen en onderkant van het jurkje. Het valt lekker ruim halverwege de benen, super leuk te combineren met een mooie zomerhoed en een goede zonnebril.

4. H&M donkerblauwe maxi dress 

lange donkerblauwe zomerjurk h&m mamatothemax

In de sale van H&M vond ik deze beauty van een maxi jurk! Jullie weten dat ik gek ben op donkerblauw, dus hoort ook zeker een donkerblauwe jurk tussen mijn favoriete zomerjurken. Deze jurk valt tot de enkels en is een hele fijne avondjurk voor de zomerse feestjes en avonden. Mooi te combineren met een mooie elegante hak of een sierlijke sandaal.

5. Zomerjurk met volants

witte zomerjurk h&m mamatothemax

Met die warme dagen heb je niks aan dikke, warme stoffen. Dit jurkje is perfect! Helaas is mijn jurkje niet meer bij H&M verkrijgbaar, maar vond ik een perfect alternatief. Dit jurkje is heerlijk luchtig, gebroken wit van geweven katoen. De mouwtjes zijn van volant met een super schattig kanten biesje, helemaal MAMA to the max.

6. Gestreept linnen jurkje

zomerjurk gestreept mamatothemax

Deze luchtige fijne jurk valt op de knie. De omgekeerde krijtstreep en bruine knopen van boven naar beneden maken het een simpel, maar onwijs leuk jurkje. Omdat hij deels linnen is, is het prima te dragen op warmere dagen. Hij is daarnaast licht elastisch en vormt zich heerlijk naar je lichaam.

Staat jouw favoriet ook tussen mijn lievelingszomerjurkjes? Ik ben heel erg benieuwd! Tag of deel het in de socials! 

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!