Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

6x de leukste apps en sites voor Mama’s (to be)


2 augustus 2016


apps voor mama to be websites pagina sites, mama’s, mama’s to be, week tot week, zwangerschap, ouders
A

Allemaal zoeken we wel eens iets op via Google en vaak als ik iets opzoek kom ik terecht op sites voor mama’s en mama’s to be. Ik weet ook nog dat ik tijdens mijn zwangerschap gek was op al die apps die je vertellen wat er elke week in je buik gebeurd en tijdens mijn bevalling hield ik in één van die apps de tijd van de weeën bij, ze zijn dus niet alleen leuk maar ook nog eens handig. De leukste sites en apps heb ik voor jullie op een rijtje gezet!

Mama apps

De app die ik by far het meest gebruikte in de periode dat ik zwanger wilde worden en in mijn zwangerschap is de app van Mama apps. Deze app heeft eindeloze opties, zo kun je in de periode dat je zwanger wilt worden je cyclus bijhouden in een grafiek. Dit doe je door elke ochtend voor het opstaan je basale lichaamstemperatuur te meten en in te voeren, aan de hand hiervan maakt de app een grafiek en geeft hij je eisprong aan. Dit is namelijk in je temperatuur te zien, want je temperatuur stijgt als je eisprong is geweest. Ben je eenmaal zwanger dan kun je in deze app van week tot week lezen wat er in je buik gebeurd en waar je je op kunt voorbereiden. Ook kun je met deze app je zwangerschapsverlof uitrekenen en je weeën timen als de bevalling eenmaal begonnen is.

Mama app zwanger mama to the max leuke websites

Mijn verloskundige app

Mijn verloskundige app is ook een hele fijne app. Hierin kun je je eigen verloskundige selecteren waardoor je snel bij de contact gegevens van je verloskundige komt zonder google te hoeven raadplegen en je kunt er van week tot week in lezen wat er in je buik gebeurd. 475 verloskundige praktijken zijn bij deze app aangesloten dus grote kans dat je verloskundig vindbaar is via deze app. De app is landelijk voorzien van een weeëntimer, win acties, leesvoer en nog veel meer!

Mama enzo

Mama enzo is een site met allerlei informatie die handig is voor mama’s (to be). Je vindt hier van alles over zwanger worden, zwanger zijn, baby, peuter, kleuter, de basisschool en nog veel meer. Zo is er in de periode van vakantie  veel te lezen over leuke doe tips met het gezin, uitjes met kleine kids en hoe ga je op vakantie met een baby? Ook vind je hier bijvoorbeeld tips over superfoods die striae tegengaan en wat je te wachten staat als nieuwe mama. Ook vind je op mama enzo heel handig een schema hoe de taalontwikkeling van je kind loopt en meer van dit soort handige weetjes, tips en tricks.

Ouders van nu

Ook weer een site waar je allerlei praktische en leuke informatie vind voor ouders. Niet alleen voor ouders met jonge kinderen, maar ook voor ouders met schoolgaande kinderen. Zo hebben ze handige tips op een rij gezet die je zeker moet weten  voordat je je kind een spel als Pokémon go laat spelen en vind je hier van alles over zwangerschap en bevalling. Wat ook erg leuk is, is de gratis ouders van nu box die je kunt aanvragen als je zwanger bent. Je meld je aan en krijgt tijdens je zwangerschap de zwanger box met allerlei leuk leesvoer, lekkere drankjes en nog veel meer. Ben je bevallen? Geef dit dan ook door, want dan krijg je de baby box, gevuld met allerlei leuke dingen voor je baby.

Berichtje uit je buik

Dit vond ik tijdens mijn eerste zwangerschap de leukte site, elke week ontvang je een mailtje in je inbox met daarin een link waar je op kunt klikken om een fimpje te bekijken. In deze filmpjes laten ze zien wat de baby in je buik doet en hoe de baby zich ontwikkelt. Super leuk om te zien! Ook kun je op de site van berichtje uit je buik allerlei weetjes en tips lezen.

nutricia app

Nutricia voor jou app

Dit is een heel veelzijdige app waarin je bijvoorbeeld tijdens je zwangerschap een product kunt invoeren om te kijken of je het wel of niet mag eten. Super handig! Ook vindt je hierin weer informatie over de zwangerschap en kun je ook in deze app een weekoverzicht bekijken.

Eline

Mijn naam is Eline, 23 jaar oud. Getrouwd met jeugdliefde Nando. Samen hebben wij na een lang medisch traject en gevecht tegen PCOS een dochter gekregen met de naam Valentina. Heeft een passie voor mama zijn, gezond leven, krachttraining en het schrijven van blogs. Zo vind je niet alleen op MTTM blogs van mij maar ook op mijn eigen blog Tillthemoonandback. Ik kijk er ontzettend naar uit om mijn ervaringen met jullie te delen, leuk dat je mee leest!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!