Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

6 dingen die ik iedere avond doe


12 maart 2018


6 dingen die ik iedere avond doe make-up tafel
<

Voordat ik naar bed ga, of ga slapen, dan heb ik zo mijn eigen rituelen. Dingen die ik eigenlijk élke avond doe en waar ik nooit van afwijk. Heb jij ook van dat soort ‘naar bed gaan ritueeltjes’? Nummer 6 zou jij ook moeten doen! Lees gauw verder waarom…

Lees ook: Hoe ik veranderde na de geboorte van Lilou

1. Social media check

Voordat ik mijn telefoon wegleg, check ik nog even mijn social media accounts zoals Facebook, Instagram of de blog. Staat de planning goed of moet ik nog een mailtje beantwoorden? Een rijtje met vragen die ik me elke avond stel wanneer ik door alle social media blader.

2. JP een appje sturen

Ik ga altijd eerder op bed dan JP. Hij is dan bijvoorbeeld even weg of kijkt nog een film af. Ik vind het heerlijk om dan in nog even alleen in bed te liggen en wetende dat hij er later ook bij kruipt. Voordat ik ga slapen stuur ik hem nog even een appje dat ik van hem hou en lekker ga slapen.

gang foto's 6 dingen die ik iedere avond doe

3. Nog even langs de meisjes

Als ik voor het slapen gaan niet langs de meisjes ben geweest, kan ik gewoon niet slapen. Herken je dat gevoel? Ik hoor het namelijk wel eens vaker. Het voelt gewoon niet goed als ik niet even gespiekt heb en een kusje heb gegeven. Maxime strijk ik zachtjes langs haar wangetje en Lilou leg ik weer even recht, dat is zo’n wilde slaper. Deurtjes dicht en lekker naar mijn eigen warme bedje.

maxime slaapt 6 dingen die ik iedere avond doe

4. Lekker even insmeren

Ik neem eigenlijk nooit ’s avonds een bad of douche. Maar, als ik het doe, dan vaak op de aller koudste dagen in het jaar. Mijn huid wordt snel droog met het koude weer en dat doet soms best zeer. Dus na een lekker bad met een fijne olie of een korte warme douche, smeer ik me lekker in met onder anderen bodybutter. Mijn voorkeur gaat naar die va de Etos, die hebben jullie misschien al voorbij zien komen op mijn Instagram. De nieuwe lijn ‘Journey of Beauty’ is echt heel erg fijn, zacht en heeft een hele fijne geur.

5. Mijn gezicht reinigen en verzorgen

Onlangs deelde ik mijn ervaring met de nieuwe producten van NIVEA in een blog en op Instagram. Ik ben namelijk grote fan van de nieuwe Q10 Plus gezichtsverzorgingslijn! Na het reinigen van mij huid, gebruik ik de oog- en nachtcréme van NIVEA. Het helpt ’s nachts mijn huid te herstellen. Als ik dan de volgende ochtend weer stralend opsta, voelt mijn huid lekker zacht en energievol aan. Klaar voor een nieuwe dag!

gezicht verzorgen 6 dingen die ik iedere avond doe

6. Vliegtuigmodus aanzetten!

Dit zou eigenlijk iedereen moeten doen, namelijk: je telefoon op vliegtuigstand zetten. Het zorgt voor minder straling en is dus veel beter voor je. Bovendien wordt je niet snel gestoord en ben je daardoor minder geneigd om even op je telefoon te spieken. Het geeft wat dat betreft ook veel meer rust. Ik zag dit filmpje op Facebook met de uitleg waarom het zo belangrijk is en vond dat jullie hem ook zeker even moesten zien:

Wat zijn jullie avondrituelen? Misschien herken je er wel een paar? Ik ben erg benieuwd wat jullie gedachten hierover zijn…

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

NEW Babycadeaus 336x280

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
6 dingen die ik iedere avond doe

  1. Jouw avondrituelen lijken veel op die van mij. Ik ga altijd naar de kids, anders kan ik niet rustig slapen… Soms ga ik ’s avonds in de douche om mijn haren uitgebreid te wassen, föhnen en stylen daar heb ik ’s morgens geen tijd voor..

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!