Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

5x hoe kun je ruimte besparen in de koffer


3 juli 2017


ruimte besparen koffer reizen vliegreis suitsuit MAMA to the max
O

Ohhh terwijl je dit leest ben ik samen met mijn meisjes op vakantie (volg ons op instagram) Papa is dit keer thuisgebleven want hij moet gewoon werken. Verschil moet er zijn, toch;). Natuurlijk missen we JP wel, ook omdat ik alles in mijn eentje moet doen. Denk bijvoorbeeld aan het slepen met de koffers. Ik had mezelf voor de vakantie dan ook ten doel gesteld maar één groot koffer te gebruiken. Ik heb dus goed moeten letten op de hoeveelheid spullen die we meenamen. Benieuwd waar je zoal op kunt letten? Vandaag deel ik mijn 5 tips om ruimte te besparen in het reiskoffer.

ruimte besparen koffer reizen vliegreis suitsuit MAMA to the max

1. Wees kritisch

Wat ik voorheen altijd deed, was gewoon alles wat ik dacht nodig te hebben of wat ik leuk vond, in de koffer te leggen. Ik ben inmiddels erachter dat dit onnodig veel ruimte in beslag neemt. Tegenwoordig stal ik eerst alle spullen die ik denk nodig te hebben uit op bed. Dan ga ik met een super kritische blik kijken of daadwerkelijk alles mee moet. Meestal is het zo dat ik dan pas zie welke dingen overbodig zijn.

 

2. Kleren oprollen

Door je kleren op te rollen in kleine rolletjes bespaar je ruimte. Daarnaast levert het nog een voordeel op; het zorgt ervoor dat je geen vouwen krijgt in je kleren.

 

3. Vacuümzakken

Koop in de winkel een aantal vacuümzakken, Dit zijn doorzichtige zakken die je kunt vullen met al je spullen. Vervolgens zet je de stofzuiger erop, die alle lucht uit de zakken zuigt. Op de terugweg kun je, als je geen stofzuiger hebt, de vacuümzak oprollen, waardoor de lucht ook verdwijnt.

4. mini’s

Grote flessen shampoo en bodylotion zorgen gelijk voor een grote toename van het gewicht. Natuurlijk heb je vaak niet genoeg aan kleine mini’s, maar voor de eerste nacht/dag zijn ze prima. Denk aan shampoo, deodorant en tandpasta. Voor de rest van de vakantie kun je dan naar de plaatselijke drogisterij of supermarkt gaan en wat grotere verzorgingsproducten aanschaffen voor de rest van je vakantie.

 

5. boeken op tablet

Lees je graag boeken op het strand of aan het zwembad? Tref dan voor je vakantie de nodige voorbereidingen. Laat de dikke papieren versies maar thuis. Tegenwoordig kun je heel makkelijk de meeste titels ook online verkrijgen, waardoor je ze prima kunt lezen op je tablet.

Voor kinderen is er een aparte app gemaakt: Booqees (spreek uit: ‘boekies’). Met het grootste gemak kunnen kinderen onbeperkt, voor een vast bedrag per maand, offline boeken lezen op de tablet. Meer dan 1000 populaire kinderboeken kun je downloaden in de digitale bibliotheek voor de leeftijd van 0-14 jaar. Ik zag bijvoorbeeld de boeken van Floortje staan, die vindt Maxime geweldig!

Naast het huidige Booqees Start abonnement introduceren ze nu ook het Booqees Plus abonnement. Hiermee is het mogelijk dat meerdere kinderen tegelijkertijd verschillende boeken op verschillende tablets kunnen lezen. Super handig dus en verzekerd van geen ruzie onderling!

AANBIEDING: De kosten voor dit Plus abonnement bedragen normaal 8,99 EURO per maand, maar als je snel bent kun je nog profiteren van de introductiekorting. Je krijgt het Plus Abonnement dan voor 9,99 EURO voor 3 maanden. Je bespaart dus 17,98 EURO! Geïnteresseerd –> KLIK

Ga je de app downloaden voor je kinderen? Of heb je nog een gouden tip je koffer zo effectief mogelijk in te pakken? Deel het met ons! Heel erg benieuwd.

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max
 
  

 


 

 

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Booqees App. Doch alle woorden en meningen zijn van mezelf. Dankjewel voor het ondersteunen van deze blogs en de merken die ik bij jullie onder de aandacht breng. Door deze samenwerkingen kan MAMA to the max blijven bestaan en kan ik jullie iedere dag weer voorzien van nieuwe, inspirerende content.

 

&nbs

Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!