Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

5x de leukste schoenen voor de zomer


10 augustus 2019


5x leukste zomerschoenen, mama to the max, Gabor, studio Anneloes
<

Laatst ging ik weer opzoek naar leuke schoenen voor de zomer! Ik ben gek op schoenen die lekker open zijn, maar voor de minder warme avonden of etentjes wil ik ook een dicht paar. Ik heb de vijf leukste damesschoenen voor de zomer voor jullie op een rijtje gezet. En ze zijn ook nog eens allemaal in de SALE! Ik ben benieuwd waar jouw voorkeur naar uit gaat…

Lees ook:
6x mijn favoriete zomerjurkjes

1. Taupekleurige sandalen

5x leukste zomerschoenen, mama to the max, Gabor, studio Anneloes

Wat een leukerds hè, deze sandalen van Gabor? Ze komen uit de comfort collectie en zien er wat mij betreft helemaal hip uit! Ze hebben een kleine sleehak, maar doordat de zool ietwat verhoogd is, zul je dat niet merken. De upper en het voetenbed zijn van suede hebben een leuk met touw afgewerkt detail in de hak. Een fijne schoen waarvan je niet merkt dat het iets hoger loopt en dus net zo prettig als je gewend bent! Taupe is trouwens altijd een kleur dat goed past.

2. Sleehak to the max!

5x leukste zomerschoenen, mama to the max, Gabor, studio Anneloes

Wauw, ik loop niet vaak op hakken, maar voor deze super elegante beach sleehak maak ik een uitzondering! Het is helemaal “mijn kleuren” en heeft een heerlijk zacht voetenbad. De sleehak sandalen zijn van leer en maken het helemaal af met de parelmoer suede bandjes om de enkel. Super leuk onder een wit zomerjurkje! Daarnaast vind ik het ook zo leuk dat het in een vissengraat patroon is. Echt een zomerse schoen!

3. Platte sandaal met steentjes

5x leukste zomerschoenen, mama to the max, Gabor, studio Anneloes

Ik vond deze rosegouden sandalen van Gabor ook erg leuk, zeker in combinatie met dit mooie donkerblauw gestreepte jurkje van Studio Anneloes. Het is een heerlijk zomers sandaaltje, bijna lief te noemen door de fijne steentjes op de bandjes. Ook dit voetenbed is van suede en heeft een minihakje, wat eigenlijk net geen hakje te noemen is. Mijn voorkeur gaat in principe uit naar een schoen die geen hak heeft, dus dit past perfect.

4. Hippe loafers

5x leukste zomerschoenen, mama to the max, Gabor, studio Anneloes

Deze bronskleurige loafers van Gabor voelen als wolkjes om je voeten dankzij de fijne, zachte zool. Ik vond de kleur brons wel heel erg stoer! Het past onder een zomerjurkje of een leuke broek. Lekker casual en eens wat anders dan een open schoen. Een loafer is een schoen die je echt in je kast moet hebben. Ik zou hem persoonlijk graag onder een jeans dragen. Stoer en toch super leuk! Heb jij de loafer in je kast staan?

5. Fijne instapper met sleehak

5x leukste zomerschoenen, mama to the max, Gabor, studio Anneloes

De sleehak, wederom afgewerkt met touw bij de hak, is wat mij betreft dè zomerschoen van 2019! Dit beige/parelmoerachtige suede vind ik zo mooi! Het is zo chique en toch ook weer heel casual. Ik ben echt gek op het suede effect. Zo speels en elegant tegelijk. Het zal super leuk staan onder een wit linnen zomerjurkje. Dus ik weet al wel welke ik zou aantrekken…

Tips voor leuke schoenen

Als je op vakantie gaat, zorg dan dat je naast leuke schoenen ook goede schoenen meeneemt. Hou je van wandelen? Vergeet dan vooral niet je wandelschoenen mee te nemen! Ga je voor het bruinbakken en lekker in de zon liggen? Denk dan aan een mooie slipper of sandaal. Voor de vakantie is het zeker ook fijn om te denken aan een vaste schoen, bijvoorbeeld een sneaker. Een sneaker is eigelijk een een onmisbaar item als het gaat over vakanties. Want die passen altijd en zitten altijd goed.

Welke schoen is jouw favoriet? En welke schoen vind jij echt een musthave wat élke vrouw in de kast moet hebben liggen? Ik laat mij heel graag inspireren door mijn volgers. Deel vooral je menig en laat het ons weten op de socials!

Veel liefs,

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!