Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

5x mijn favoriete dames jeans


8 oktober 2019


<

Één van de meest gestelde vragen is waar ik mijn jeans koop. Nou, die koop ik eigenlijk maar in een aantal winkels waarvan ik zeker weet dat de prijs-kwaliteit goed is en dat het lekker zit natuurlijk! Want naast dat een jeans mooi is, moet het wel comfortabel zijn. Vandaag deel ik mijn 5 favoriete dames jeans met jullie!

Lees ook:
Terug van weggeweest | What We Wear

Smalle jeans met stretch

Skinny Jeans, Esprit, MAMA to the max, dames jeans,

Elke vrouw zou een basic spijkerbroek in de kast moeten hebben liggen. Mijn persoonlijke voorkeur gaat vaak uit naar een mooie donkerblauwe kleur skinny jeans. Deze dames jeans van Esprit heeft een skinny model, dat betekent dat het mooi aansluit bij de benen en enkels. Een beetje stretch vind ik zelf heel prettig omdat ik mij er beter in kan gaan bewegen. De dames jeans komt in 3 verschillende kleuren, dus je kunt nog kiezen ook!

Shaping dames jeans

Skinny Jeans, Esprit, MAMA to the max, dames jeans,

Deze skinny dames jeans komt ook uit de collectie van Esprit en vormt zich heel mooi aan je lichaam. Hij zorgt voor een mooi, vrouwelijk silhouet. Willen we dat niet allemaal? Het heeft een fijne ‘high waist’ wat een eventueel buikje kan verstoppen! Daarnaast heeft de jeans een garment-washed (uitgewassen) effect. Ook deze broek sluit aan bij de enkels. En geeft een heel mooi shape effect om de billen en benen!

Basic black jeans

Skinny Jeans, Esprit, MAMA to the max, dames jeans,

De Zara heeft ook hele prettige jeans. Een basic musthave jeans die jij ook zou moeten hebben is een zwarte dames jeans. De zwarte premium high waist en komt uit de Sophisticated lijn die super zachte en innovatieve stoffen combineert met pasvormen. Zo komt het figuur nóg beter uit en het zit ook nog eens comfortabel. Wat dat betreft ook een prima prijsje om in elke gewenste kleur aan te schaffen!

Enkellange jeans met rafelige zomen

Skinny Jeans, Esprit, MAMA to the max, dames jeans,

Dit is een enkellange stretch jeans uit de collectie “Organic denims”. Zal ik je verklappen waarom? De broek is van een deels gerecyclede katoenmix! Ik verbaas me steeds meer over wat je allemaal wel niet kunt recyclen, dus toen ik dit las dacht ik dat kán toch haast niet? Maar dat kan dus zeker wel! Gelukkig komt het ook steeds meer in opmars. Duurzame kleding van gerecyclede materialen. Deze jeans heeft daarnaast nog subtiele used effecten en een fijne fit. Hij valt tot de enkels met een heel leuke, rafelige zoom. Echt iets voor mij!

Dark grey skinny fit

Skinny Jeans, Esprit, MAMA to the max, dames jeans,

Op Zalando kwam ik deze knapperd tegen! Een hele mooie donkergrijze denim van Vero Moda. Het ziet er vrij basic uit, maar door de wassing maakt de jeans net even wat anders. De broek bestaat uit 90% katoen, 8% elasomultiester en 2% glastaan. Een lekkere, comfortabele broek met een fijne, normale heuphoogte.

En, zit er wat leuks voor je tussen? Ik ben benieuwd of je mij en de andere lezers nog meer tips kunnen geven over de aanschaf van een fijne dames jeans! Dit zijn in ieder geval mijn favorieten! Welk onderwerp zou jij nog graag terug willen zien op MAMA to the max? Deel je tips in de reacties op social media!

Veel liefs,

Woonverzekering Image Banner 300 x 250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!