Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

5 x waarom ik zelf mijn foto’s print


10 april 2019


zelf foto's printen
<

Waarom zou je nog naar een fysieke of online winkel gaan om je foto’s te laten ontwikkelen als je dat zelf kunt? Het scheelt een hoop tijd, gedoe en je hebt direct resultaat. Vandaag deel ik 5 redenen waarom ik nu zelf thuis mijn foto’s print en jij dat ook zou moeten doen!

Lees ook:
Hét MAMA to the max wedding magazine

1. Je kiest zelf voor de beste kwaliteit

Voor de beste kwaliteit foto’s heb je naast een goede printer ook goede inktcartridges en fotopapier nodig. Zo kwam ik op de website van Alleeninkt.nl terecht. Omdat ik gelijk een goede keuze wou maken wat betreft de inkt en het fotopapier, heb ik mij laten adviseren door de klantenservice. Zij konden mij precies vertellen wat ik nodig had. Nadat ik dit de volgende dag in huis had, ben ik gelijk aan de slag gegaan en ik was positief verrast! Het fotopapier is kwalitatief perfect en dat voor een voordelige prijs. In combinatie met het huismerk cartridges, was de foto zeer mooi afgedrukt. Nooit meer online bestellen dus!

zelf foto's printen

2. Een foto als cadeau doen

Hoe leuk is het om een foto cadeau te doen? Ik heb wel eens gehad dat ik lastminute gewoon niet wist wat te kopen. Of dat ik net even iets miste aan het geheel van het te geven cadeau. Binnen een paar minuten heb je een foto helemaal zelf uitgeprint! Laat het goed drogen, koop een mooi lijstje en pak het in. Zo heb je áltijd een cadeautje bij de hand.

3. Nooit meer vergeten foto’s in te plakken

Ben ik de enige die wel eens vergeet om foto’s in een fotoalbum te plakken? Over het algemeen maken we digitaal een fotoalbum, maar zo nu en dan vind ik het ook erg leuk om zelf foto’s in te plakken. Ik kijk dan naar de babyboeken van de meisjes, schrijf alles op, maar vergeet vervolgens om de bijpassende foto’s uit te printen. Nu ik het zelf doe hou ik alles netjes bij en dat is zoveel leuker!

4. De gemakken van het thuisprinten

Nadat ik mijn bestelling van Alleeninkt.nl de volgende werkdag al binnen had, kon ik direct aan de slag. Of ik dit nu ’s ochtends doe of ’s avonds, ik zit niet met de verwerkingstijd van een aantal dagen. Mocht je niet tevreden zijn met een afmeting, kun je dit direct zelf aanpassen.

zelf foto's printen

5. Geen extra kosten

Met de inktcartridges die ik kocht kun je heel lang doen en ontzettend veel foto’s printen. De investering die je doet in inkt en papier is uiteindelijk ook nog voordelig. Je betaald namelijk geen extra kosten zoals de verwerking en verzending.

Ga je nu ook aan de slag om thuis zelf je foto’s te printen? Wat zijn jouw redenen om thuis te printen? Deel het in de reacties!

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!