Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

5 x Mijn favoriete TV-series [die je moet zien!]


10 februari 2018


5x favoriete series marjon mama to the max
<

Wanneer de meisjes lekker op bed liggen en ik alles voor die dag heb gedaan, is het tijd voor ontspanning. Een lekker warm kopje thee, slofjes aan en daar hoort ook een goede TV-serie bij. Dit is mijn top 5 die je gezien moet hebben! Welke heb ik volgens jou gemist?

1. Helemaal het einde

Zoals jullie weten ben ik h-e-l-e-m-a-a-l fan van “Helemaal het einde”. Ik heb genoten van het eerste seizoen met alle leuke families en hun avonturen. Het nieuwe seizoen van het programma is nog maar net begonnen en ik moet je zeggen, het was even inkomen. Maar, ik begin er al helemaal aan te wennen! De nieuwe gezinnen zijn gestrand in Kaapverdië en moeten daar een nieuw bestaan op zien te bouwen. Wat vind jij van de nieuwe gezinnen?

Wanneer op TV? Elke maandag om 20:30 uur op RTL 4.

2. Soof: Een nieuw begin

Bij beide films van Soof was ik al verkocht. Wat een heerlijke zwijmelfilms vol drama en romantiek, daar kan je me echt heel blij mee maken! Hoe fijn is het dat er nu dus een heuse Soof-serie is van de film. Nieuwe liefdes, seks en natuurlijk weer een heleboel drama!

Wanneer op TV? Elke zondag om 21:00 uur op RTL 4.

3. De luizenmoeder

Bomvol humor en misschien zelfs wel een beetje herkenning? Ik heb wel gemerkt dat niet iedereen even dol is op de humor en dat het echt is voor jou moet zijn. Maar, wie houdt er nou niet van juf Ank? Haar leuke riedeltjes, haar strenge regels en dan al niet te beginnen over al die ouders die zo verschrikkelijk kunnen zeuren.

Wanneer op TV? Elke zondag om 20:25 uur op NPO 3. 

5x favoriete series marjon mama to the max luizenmoeder

4. Vier handen op één buik

Inmiddels is seizoen 5 alweer aan de gang en zien we wekelijks hoe jonge aanstaande ouders zich voorbereiden op het ouderschap. Dit doen ze allemaal onder begeleiding van een bekende moeder. Ik vind het zo ontzettend dapper dat deze stoere meiden (en partners!) op de Nederlandse TV laten zien hoe ze het doen. Daarnaast vind ik het ook heel erg mooi om te zien hoe de bekende moeders deze mensen steunen. Het is ontroerend en soms ook een beetje billenknijpende televisie.

Wanneer op TV? Elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 3.

5. VT WONEN

Ik hou van woonprogramma’s, ik vind het heerlijk op ideeën op te kunnen doen. Soms zie ik dingen waarvan ik denk; dat ik daar niet eerder aan had gedacht! Mooie sfeertjes, leuke artikelen, VT Wonen is echt een fijn programma.

Wanneer op TV? Elke zaterdag om 19:40 uur op SBS 9.

Wat zijn jouw favoriete TV-series/programma’s? Dan weet ik welke ik op mijn favoriete lijstje bij kan schrijven!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!