Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De 5 voordelen van online shoppen


2 augustus 2019


online shoppen, fashioncheque, voordelen online winkelen, Primera
<

Online winkelen kent wat mij betreft alleen maar voordelen. De winkelstraat in de virtuele wereld mag misschien niet net zo gezellig zijn als in het echte leven, toch haal ik er heel veel plezier uit! Die voordelen heb ik voor jullie op een rijtje gezet. En dan ben ik toch wel heel nieuwsgierig, wat is jouw voornaamste reden dat je online koopt?

Lees ook:
Essentiële oliën – ga mee op mijn avontuur

1. Geen lange wachtrijen

Oké, ik geef toe, de stad Maastricht en zijn charmes zijn onvervangbaar. Er is niets mooiers dan een stukje cultuur snuiven in de stad. Er zijn zoveel mooie winkels waar ik maar al te graag even een kijkje kom brengen. Maar, denk eens aan die lange rijen op een koopavond? Heb je net met moeite bij de pashokjes vier verschillende kledingstukken gepast, moet je ook nog eens wachten tot je ze kunt afrekenen? Nee, voor mij geen wachten meer. Dan maar drie verschillende maten bestellen totdat ik zeker weer dat ik

2. Achteraf betalen

Bij veel winkels kun je achteraf betalen, super handig! Dat maakt het shoppen net even wat leuker, want je wilt het toch eerst passen? In een fysieke kledingwinkel koop je ook niet drie verschillende maten om ze thuis te passen. Nee, dus dat hoeft ook niet als je iets online wilt bestellen. Dat maakt het voor mij in ieder geval makkelijker om online iets te bestellen. Wat vind jij van achteraf betalen? Super makkelijk of ben je het er eigenlijk niet helemaal mee eens?

3. Cadeau doen

Ik kreeg bij mijn laatste verjaardag voor het eerst een

Fashioncheque, ken je dat? Je koopt ze net als vele andere cadeaucheques online of in de fysieke winkel van Primera. Het voordeel van de Fashioncheque is dat je het in meer dan in duizend modewinkels in het hele land kunt besteden. Omdat ik de cheque super fijn heb kunnen besteden, heb ik dit ook cadeau gedaan voor een vriendinnetje van mij. Die was net zo blij en ze stuurde mij een foto van haar aankopen, zo leuk! Heb jij wel eens een Fashioncheque cadeau gedaan? Zoja, wat heb jij voor leuks gekocht? Echt te leuk dat dit in zoveel winkels verkrijgbaar is!

4. Bij je thuis bezorgd

In de meeste gevallen is het ook nog eens binnen 24-uur thuisbezorgd, gewoon bij je aan de deur! Hoe ideaal is dat? Het scheelt je aan benzine, openbaar vervoerkosten, een koffietje bij een hippe tent en ook nog eens parkeerkosten. Dat bespaar je nu allemaal! Nog een leuke bijkomstigheid: tegenwoordig halen een aantal webshops zelfs gratis je retourpakketje weer op van huis. Zo niet, dan is retourneren in de meeste gevallen ook gratis. Dat is nog eens relaxt passen! Het geeft mij in ieder geval een relaxt gevoel dat ik alles op mijn eigen gemak kan passen, tot ik het weer terug hoef te sturen. Ik vind het zó fijn! Echt een voordeel van het online shoppen!

5. Prijzen vergelijken

Misschien wel de belangrijkste: de prijzen vergelijken. Het mooie aan het internet is dat je vele producten kunt vergelijken. Zelfs Google heeft de “shopping” functie die speciaal voor jou je gezochte product selecteert en de goedkoopste winkels toont. Je kunt dus afwegen voor welke winkel je gaat. Makkelijker kan het haast niet.

Maar, lieve allemaal, vergeet ook niet om toch eens de fiets te pakken en gezellig te socializen in dat koffietentje met een vriendin. Ik zeg niet dat je het internet moet verruilen voor de fysieke wereld. Het maakt een heleboel gewoon makkelijk en het scheelt tijd! Wat is jouw voornaamste reden dat je online winkelt? Deel het in de reacties!

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
De 5 voordelen van online shoppen

 1. Leuk artikel om te lezen! Kan me helemaal vinden in de voordelen die je benoemt. Ik vind het ook fijn aan online shoppen dat het snel bezorgd is en dat je bij twijfel het kledingstuk thuis kunt passen in combinatie met kleding die je al hebt.

  Groet,

  Carla

 2. Precies zoals je het zegt!
  Online shoppen heeft gewoonweg zoveel meer voordelen dan in persoon winkelen. Vooral aangezien je meestal gratis dingetjes kan terugsturen als het niet past.
  Prijzen vergelijken heeft echt een wereld voor mij geopend.. Ik had nooit door dat ik zoveel meer uitgaf bij een “normale” winkel ten opzichte van een webwinkel. Wel erg verslavend hoor haha. Ook webshops zoals aliexpress en wish weten nogal vaak de weg naar mijn portemonnee. Eurootje hier, Euro daar.. Tikt allemaal wel aan. Maar mij vindt je niet meer vaak terug in de winkel. De drukte, hoge prijzen en het feit dat je niet makkelijk kan vergelijken zijn grote redenen om lekker thuis met een kopje thee te shoppen.
  Angela onlangs geplaatst…Gratis 4 Keer Per Jaar Het LEGO Magazine.My Profile

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!