Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De 5 grote verschillen tussen Maxime en Lilou


19 februari 2018


babyborrel kraamborrel kraamvisite kraamtijd kraamfeest lilou baby newborn zwanger bevalling MAMA to the max
<

Hoewel mijn meisjes in uiterlijk misschien veel op elkaar lijken, hebben ze ieder toch echt een eigen karakter. En dat verschil is eigenlijk wel heel mooi en bijzonder om te zien. Allebei een eigen willetje en allebei hun eigen ontwikkeling, maar toch een echte zusjes band!

Lees ook: de eerste ontmoeting tussen de zusjes

1. Slapen

Dit is misschien wel het grappigste verschil tussen Maxime en Lilou. Toen Maxime net zo oud was als Lilou, bleef ze altijd heerlijk rustig in haar bedje liggen. Soms hoorde ik haar lieve gebrabbel en als ik dan kwam kijken, lag ze nog exact in haar Puckababy. Ze lag nog net zo in haar bedje als hoe ik haar die avond daarvoor in bed had gelegd.

Lilou daarentegen moet echt even uit de kreukels gehaald worden. Ze slaapt heel onrustig en ligt het liefst alle kanten tegelijk op. Ze heeft ’s ochtends dan ook echt een “out-of-bed” coupe. Dat is dan weer heel schattig.

Weekly Snaps 41 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

Puckababy

2. De eerste stapjes

Maxime heeft het kruipen overgeslagen, die zat op haar billetjes en zette zich zo ook voort. Het zag er wel enorm lief uit! Het duurde ook niet lang voordat ze haar eerste stapjes zette.

Voor Lilou hoeft het allemaal niet zo snel. Met haar 14 maanden kruipt ze het liefst het hele huis door. Lopen? Daar heeft ze nog niet zo’n zin in! Al zet ze af en toe wel wat stapjes achter haar loopwagentje.

3. Baddertijd!

Toen Lilou net geboren was, ging ze al voor het eerst mee onder de douche. Dit was om precies te zijn zelfs al in de kraamweek! En heerlijk dat ze het vond! Wij ook trouwens, het is zo fijn om zo’n momentje samen te delen. Dat kleine lijfje dicht geborgen tegen je aan.

Maxime ging altijd in bad, die vond douchen tot haar 2e jaar heel eng. In bad vond ze trouwens wel erg leuk, zolang ze maar geen natte haartjes kreeg.

4. De box

Met Maxime was de box absoluut géén succes! Daarom was hij hier na 4 maanden ook al verdwenen. Het stond op den duur alleen maar in de weg. Maar, Lilou vindt de box juist geweldig! We dachten dat de box dit keer ook wel op tijd weg zou kunnen, maar ze speelt zo heerlijk, dat hij er nu na 14 maanden nog steeds staat! Zo lang zij het prima vindt, dan vinden wij dat ook natuurlijk.

5. Wandelwagen

Als we een stukje gingen wandelen met Maxime, dan was ze eigenlijk zo vertrokken. Ze kon altijd zo lekker slapen in de kinderwagen, ongeacht welke temperatuur het buiten ook was. Lilou heeft het veel te druk met alles wat ze ziet en hoort. Ze zal daarom ook niet zo gauw in slaap vallen als haar grote zus. Het is ook zo leuk hè, de wereld!

lilou joolz kinderwagen MAMA to the max

Nou ben ik wel benieuwd welke verschillen jij ziet tussen Maxime en Lilou. Lijken ze op elkaar of totaal niet? Heel benieuwd naar jullie blik!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!