Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn 5 favoriete kinderuitjes voor Hemelvaart weekend


9 mei 2018


Hemelvaart weekend kinderuitjes
<

Donderdag is het Hemelvaart en de meeste kinderen hebben of nog vakantie of een lang weekend. Het geschikte moment dus om iets leuks te ondernemen met je kind(eren)! Heb jij al iets leuks op de planning? Dit zijn onze top 5 kinderuitjes voor Hemelvaart weekend.

Toverland

Dit mooie attractiepark ligt in Sevenum (Limburg) en bezorgt je een onvergetelijke dag! Zoals beloofd zul je in Toverland heel wat magische werelden ontdekken. Je hebt het Land van Toos, waar de theekopjes je om de oren vliegen en zelfs je eigen brandweerwagen of Jeep kan besturen! Erg geschikt voor de kleintjes.

Daarnaast heb je nog 3 werelden waar je terecht kan voor spanning, avontuur, snelheid en een hele grote glimlach! Er zijn verschillende soorten restaurants, shows en entertainment. Prijzen verschillen per seizoen, zijn online verkrijgbaar en als je jarig bent of in een rolstoel zit mag je zelfs gratis naar binnen.

Apenheul

Wil jij een dag tussen de aapjes en het groen rondkijken in Apenheul? In 2016 is het park zelfs verkozen tot Leukste uitje van Nederland en zijn zij expert op het gebied van apen. Het is een prachtig, groen dierenpark wat jaarlijks zo’n 500.000 bezoekers trekt. Meer dan de helft van de apen lopen los tussen de bezoekers.

Er is een ook gezellige horecagelegenheid en goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en buggy’s. Honden en loopfietsen zijn niet toegestaan vanwege de loslopende apen. Dus die zal je thuis moeten laten! Naast het mooie park steun je tevens de mooie stichting van het park. Apenheul is gelegen in Apeldoorn (Gelderland) en entreekaartjes zijn online te verkrijgen. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis!

Keukenhof

Keukenhof is een echte toeristische trekpleister. Van over de hele wereld komen mensen kijken naar ‘onze’ mooie bolbloemen. Keukenhof is gevestigd in Lisse, Zuid-Holland en heeft maar liefst 100 hofleveranciers. Deze hofleveranciers zenden hun mooiste assortiment voorjaarsbloeiende bolgewassen in.

Eigenlijk laat Keukenhof een levende catalogus zien in 8 weken tijd. Daarmee wil ik ook gelijk benadrukken dat die weken helaas alweer bijna om zijn. Aankomend weekend is het de laatste mogelijkheid dit jaar om de prachtige bloemen te mogen aanschouwen. Entreekaartjes en zelfs voordelige vervoer combi’s zijn online te verkrijgen. Kinderen vanaf 4 jaar betalen een leuk prijsje voor een kaartje!

Keukenhof tulpen kinderuitjes

Wildlands adventure Zoo Emmen

Onlangs is een nieuwe attractie gekomen in Wildlands Adventure Zoo Emmen, namelijk ‘Tweestryd’. Voorheen was het park een echte dierentuin, maar nu is er zoveel meer. Je kan namelijk spelen in het overdekte Animazia, overnachten in Wildlands en in attracties. Er is zelfs een klein olifantje geboren die je echt even moet komen bewonderen.

Het park is een echt avontuur en is door het publiek uitgekozen tot beste uitje van de provincie Drenthe 2018. Tickets zijn online te verkrijgen en nu zelfs met gratis chocoladeverrassing 😉

Olifant kinderuitjes dierentuin

Pretpark Julianatoren

Een super leuk pretpark, ook voor de allerkleinsten! Speeltoestellen, familieattracties en nog zoveel meer kun je allemaal vinden in Pretpark Julianatoren in Apeldoorn, Gelderland. Je hebt ook shows, evenementen en zelfs een meet & greet met je favoriete vriendjes.

Er is daarnaast voldoende horecagelegenheid om de hele dag door te komen. Entreetickets kan je via de website bestellen. Er is ook genoeg mogelijkheid om dichtbij in een leuk park te overnachten om zo je geslaagde dag af te sluiten. Voor mindervaliden is het trouwens ook goed geregeld, je krijgt korting op je entreeticket en je kan een rolstoel in het park huren.

Weet jij al wat je gaat doen met Hemelvaart weekend? Ga je er ook gezellig op uit met het gezin? Misschien heb je nog wel leuke tips voor ons voor een dieren-, pret- of attractiepark!

XOXO,
Team Mttm

Kerstwinkel 2017

mamatothemax.nl

We houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes, tips & ideeën.

Reactie op “
Mijn 5 favoriete kinderuitjes voor Hemelvaart weekend

  1. Haha leuk om te lezen. Toverland op nummer 1 daar waren wij toevallig afgelopen donderdag. Ik was er nog nooit geweest, maar is erg leuk daar zeg !

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!