Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Mijn 5 favoriete kantoor items


2 maart 2019


BRABANTIA
<

Het inrichten van allerlei ruimtes vind ik echt heel erg leuk om te doen. Laatst was mijn kantoor aan de beurt voor een flinke make-over. Soms moet dat gewoon ook gebeuren om de omgeving voor je zelf heel prettig en werkbaar te houden. In deze blog vertel ik mijn 5 favoriete kantoor items. 

Lees ook:
Mega make-over kantoor

1. Bos bloemen van Rivièra Maison

Soms loop je gewoon ergens tegenaan, zoals deze bos bloemen van Rivièra Maison. Ik word er stiekem een beetje hebberig van want als ik ergens mijn zinnen op heb gezet, móet ik het ook hebben. Herkenbaar?

nepbloemen boeket kantoor make over riviera maison

2. Kaarsjes en decoratie

Ohhh ik vind kaarsjes zo ontzettend sfeervol! Zoals je onder op de foto al kunt zien, staan de kaarsjes mij altijd aan. Als ik mijn kantoor binnenkom, dan is dat vaak ook het eerste wat ik doe. Zo gezellig!

3. Prullenbak

Iets wat ik nog mis en écht moet aanschaffen is een prullenbak! En toen zag ik deze ‘MAMA to the max prullenbak’ en werd opslag verliefd. De kleur en het design is helemaal mijn ding. Ik heb nu namelijk een open prullenbak en dat zorgt nog wel eens voor geurtjes die ik natuurlijk liever niet heb. Dus wat er bovenaan mijn lijstje staat is wel duidelijk!

Brabantia prullenbak

4. Roze kast

Het was ooit een bruin lelijk ding en nu is het écht de eyecatcher van mijn kantoor. Een prachtig zachtroze kleur en de ornamenten maken het zo stijlvol. Ik gebruik de kast voornamelijk om het één en ander in op te bergen. Hij is echt niet meer weg te denken, zo praktisch en mooi!

Weekly snaps #25 wekelijks dagboek mama blogger MAMA to the max

5. Het witte kastje

Kennen jullie hem nog? Het tweedehands kastje dat ik restijlde? Ik ben er nog steeds helemaal weg van. In een half uurtje knapte ik hem op met krijtverf van Rust-Oleum. Ik vind hem vooral zo fijn omdat hij genoeg opbergruimte heeft en zich perfect uitleent om mooie accessoires op te zetten.

before and after kastje make-over rust oleum mama to the max opknappen

Wat is jullie favoriete item op kantoor of thuis? Zorg jij voor een goede match in kleuren of maakt het je allemaal niet uit?

Veel liefs,

 

 

Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
Mijn 5 favoriete kantoor items

  1. wat heb je toch een goede smaak, alles zo beeldig en mooi op elkaar afgestemd. Dat doe je echt super. Ik ben verliefd op alles in je interieur Maar lieve Marjon, ik bedoel het goed hoor, een ding zou ik zelf anders doen.
    De prachtige zijden bloemen, daar heb je de lange stelen omgebogen. Ik heb zelf ook een boeket van kunstbloemen maar ik heb ze afgeknipt met een tang en een laagje water in de glazen vaas gedaan. Is zo mooi joh en nu net echt. Nou ja het zo wie zo heel mooi hoe je het nu hebt maar het is een tip..
    Liefsss, Diana.

  2. Je kantoor is zo mooi en het ruikt super lekker! Hihi
    Het is echt een gezellige plek en die bos bloemen wil ik nu dus ook hahha
    Liefs!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!