Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

5 favoriete apps op mijn telefoon


18 december 2020


<

Mijn telefoon en ik zijn onafscheidelijk. Normaal had ik al regelmatig mijn telefoon in mijn handen, maar dat is eigenlijk nog iets meer geworden nu dit een van de manieren is geworden om contact te houden met vrienden en familie nu daar de mogelijkheid er niet altijd naar is.
Naast het bijhouden van mijn sociale contacten, het dagelijkse overleg met mijn fijne team én het bijhouden van mijn socials vind ik het ook heel fijn om mijn planning bij te houden of (jawel, echt waar) een moment van rust te nemen voor mijzelf. In deze blog deel ik mijn 5 favoriete apps van dit moment met jullie. 

Lees ook:
De 5 voordelen van een eigen business

Op dit moment heb ik een Iphone 11 en deze bevalt mij heel erg goed. Ik ben al jaren een Apple gebruiker omdat deze zo fijn kan synchroniseren met mijn Ipad Pro die ik gebruik voor mijn business Blooming Blends.

MIJN APPS

In de loop van de jaren heb ik veel apps gebruikt. Sommigen waren maar van korte duur maar ook zijn er een aantal gebleven. Dan heb ik het natuurlijk niet over Whatsapp, Facebook en ook Instagram want dat zijn eigenlijk de apps waarbij niemand buiten kan als je contact wilt houden met de mensen die jou lief zijn. Nee,ik deel in deze blog de apps die voor mij een waardevolle toevoeging zijn in mijn dagelijks leven en waarvan ik hoop dat jij ze ook kunt gaan gebruiken en toepassen.

THE PATTERN

The Pattern, Apps

Waar ik vroeger de Flair opensloeg om mijn horoscoop te lezen, gebruik ik nu The Pattern. Het gave van deze astrologie-app is de spot-on informatie die het over jou als gebruiker geeft. Soms is het een beetje confronterend om te lezen wat jouw valkuilen en eigenaardigheden zijn en om vervolgens het advies te lezen hoe je daarmee om kunt gaan.
Je kunt de app downloaden in de App Store of in Google Play. Vervolgens maak je een account aan waarbij je jouw naam, geboortedatum, geboortedag en tijd en de plaats waar je geboren bent invult.
Voor je het weet krijg je een rits aan informatie over jezelf te lezen. Neem daar een rustig momentje voor en laat het zeker op jezelf inwerken. Soms duurt het wat langer eer de puzzelstukjes op zijn plek vallen en je zult vele ‘aha’-momentjes krijgen en je gaat jezelf echt stukje bij beetje beter leren kennen. 

HUMAN DESIGN

Human Design, Apps

Zou jij ook wel eens een gebruiksaanwijzing van jezelf willen hebben zodat je weet waarom bent zoals je bent en reageert zoals je doet? De Human Design app brengt dit allemaal voor jou in kaart. Het is een systeem wat is bedacht door Ra Uru Hu in de jaren 80 en het gaat er van uit dat jouw krachten en zwaktes al zijn vastgesteld als je geboren wordt. Wanneer je jouw Human Design leest zul je leren waarom de keuzes die je maakt invloed op alles en iedereen om je heen.
Jouw Human Design wordt in de app gemaakt in een “chart” en deze chart wordt gevormd door het invoeren van jouw naam, geboortestad, geboortetijd en jouw verjaardag. De uitkomst van deze chart is de blauwprint van jouw persoonlijkheid.
Je kunt in deze app ook de Human Design’s van jouw man, ouders en kinderen bekijken. Vooral wanneer kindjes nog klein zijn is het ontzettend fijn om te ontdekken waar bijvoorbeeld het temperament of onzekerheid vandaan kan komen. Binnenkort zal ik dit verder uitlichten in een aparte blog, omdat ik dit echt reuze interessant vind. 

PLANBELLA

Planbella, Apps

Als werkende mama met twee ondernemingen is het heel fijn om een goede planning te hebben. Want een planning is een opgeruimd hoofd en daardoor kan ik goed het overzicht houden. De juiste planner heb ik gevonden door Planbella te gebruiken. Deze agenda-app bevat naast een kalender ook de opties om je to-do lijstjes in bij te houden en wat is het toch een beauty he?
Plan Bella is momenteel alleen beschikbaar voor IOS en kost 8,99

MEDITATION MOMENTS

Meditations Moments, Apps

Deze meditatie app is uniek in zijn soort. Dit omdat dit een app is met Nederlands gesproken visualisaties en meditaties. Bijna alle meditatie apps in de App Store zijn Engels gesproken en dat maakt het niet altijd makkelijk om je te concentreren op het moment.
Heb je een drukke dag gehad en wil je wat rust inbouwen om alles van jezelf af te laten glijden? Wil je iets meer tot jezelf komen of heb je even een break nodig?
Dan raad ik je echt aan om deze app te installeren. Ik vind het heerlijk om de dag af te sluiten met een fijne meditatie waarbij ik de olie Grounding gebruik om nog dichter tot mezelf te komen.

GRATITUDE DIARY

Gratitute Diary, Apps

Dankbaarheid is echt een belangrijk onderwerp voor mij en daar probeer ik echt naar te leven. Dat lukt ook heel goed dankzij deze app. Dit is namelijk een dagboekje waarin je kunt opschrijven waar je dankbaar voor bent. Vaak schrijf ik hierin voordat ik naar bed ga, na mijn meditatie. Ik bedenk dan minimaal dingen die ik moet benoemen waar ik die dag dankbaar voor ben en deze noteer ik dan in de app. Door jezelf bewust te maken van de goede dingen in je leven voel je je weer beter over jezelf.  Als je dit een poosje bijhoud is het ook erg leuk om terug te lezen waar je vorig jaar dankbaar voor was. Dankbaarheid zit al in de kleine dingen en vaak ben je die al snel weer vergeten.

Verder gebruik ik veel Facetime, mijn bankieren app en ook mijn emails beantwoord ik veel via mijn telefoon. Wat zijn jouw favoriete apps? En welke apps uit mijn lijstje zou jij willen proberen? Deel het met mij in de comments!

Liefs,

NEW Babycadeaus 336x280

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!