Lees nu: 5x wat je nog niet wist over Juulke

4 zussen tegelijk zwanger!


29 maart 2016


Verwachting, zussen, blij, liefde, familie, blog, mama, MAMA to the max
<

Hoe vaak komt het voor dat iemand in zijn directe omgeving tegelijk zwanger is? De laatste keer dat dit in het nieuws was, ging over 8 juffen van dezelfde school die tegelijkertijd zwanger waren. Maar het kan nog gekker, maar liefst 4 zussen zijn tegelijkertijd zwanger. 

An, Katrijn, Lieselot en Tine zijn 35, 32, 22 en 21 weken in blijde verwachting. Dit is wellicht een unicum, want volgens hun eigen speurwerk was het nog niet voorgekomen.

Verwachting, zussen, blij, liefde, familie, blog, mama, MAMA to the max

 

Gezinsuitbreiding

De oma in spé moest wel even slikken toen ze het nieuws kreeg te horen. “Maar ik kijk er echt wel naar uit” aldus de lachende oma.

Oma heeft zelf gekozen voor een groot gezin. “Naast mijn 4 dochters, heb ik ook nog 2 zonen. Maar ik had wel verwacht dat de familie-uitbreiding wat meer gespreid zou verlopen. In één klap komt het aantal kleinkinderen van 9 op 13. Daar kun je een kleine crèche mee vullen.”

De oudste zus An beweert dat ze het niet van elkaar wisten dat ze bezig waren met zwanger worden. Met de zwangerschappen verloopt gelukkig alles goed. Enkel Katrijn sukkelt wat met een lage bloeddruk en moet uitkijken voor zwangerschapsvergiftiging, maar met de baby’s is alles oké.

Hormonen

En wat met zoveel opspelende hormonen onder één dak? ,,Dat valt echt reuze mee”, verzekert Katrijn nog voor de partners kunnen reageren. ,,Onze mannen mogen niet klagen. Even huilen doen we om beurt wel eens maar we hebben allemaal al kinderen gebaard en weten dus wat we mogen verwachten.”

En één grote babyshower? Het geslacht van de baby’s houden de zussen liever nog even geheim. Ze hebben ook nog niet uitgemaakt of ze één grote babyshower gaan organiseren of vier verschillende feesten op touw zetten.

 

Baby- & kinderkleding
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
4 zussen tegelijk zwanger!

  1. Pingback: 4 Zussen bevallen van een zoon en geven mega-babyborrel ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!