Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

4 x kersthapjes voor kinderen


21 december 2017


<

De heerlijke Kerstdagen staan alweer voor de deur! Iets waar ik jaarlijks heel erg graag naar uit mag kijken. Gezellig samen zijn met de familie, goed eten en wie weet nog een leuk cadeautje. Wellicht heb je het kerstdiner of kerstontbijt op school al gehad. Maar, mocht je nog inspiratie willen hebben voor leuke kersthapjes voor kinderen, kijk dan gauw verder!

1.Komkommer kerstboompjes

Zijn ze niet onwijs schattig? En ook nog eens heel simpel! Ik maakte van dunne plakjes komkommer op een satéprikker een kerstboompje.

2. Kerstboom van tomaat, komkommer en kaas

Het ziet er super easy uit en dat is het gelukkig ook. Het ziet er vooral zo gezellig uit, in de vorm van een kerstboom.

3. Wraps met ham en roomkaas

Er zijn talloze varianten op de beroemde wrapjes. De meest veilige kindereditie leek mij toch wel de roomkaas en ham. Je besmeert een wrap volledig met een laag roomkaas en in het midden leg je de ham neer. Oprollen en snijden maar!

4. Knakworst raketten

Deze maakte de moeder van een kindje uit Danique haar klas. Ik vond ze zo stoer en het is weer wat anders dan de standaard knakworst in bladerdeeg. Voor 15 knakworsten gebruikte ze 3 plakjes bladerdeeg. In elke knakworst een grote satéprikker en het puntje van de raket was een plakje worst of kaas.

Wat zijn jouw favoriete kersthapjes? Heb je nog lekkere en leuke creaties die je met ons wilt delen? Laat het weten!

Liefs, Marijke

Marijke

Hi allemaal! Ik ben Marijke (29) getrouwd met Arjan en moeder van Demian en Danique. Inmiddels ben ik in blijde verwachting van ons derde kindje en in augustus 2018 uitgerekend. Ik schrijf voornamelijk redactionele artikelen voor Mama to the max, maar ook leuke recepten of DIY's. Liefs, Marijke

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!