Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

4 x creatief met de eettafel


15 februari 2019


WOONEXPRESS
<

De eettafel is wat mij betreft het meest multifunctionele meubel in huis. Als ik thuis ben, dan vind je mij er bijna elk moment van de dag. Het is voor mij namelijk niet alleen de plek waar je 3 maaltijden nuttigt, maar zoveel meer. Wil je weten wat? Lees dan even verder!

Lees ook:
Van babybedje naar peuterbedje

1. De perfecte hut voor kinderen

Dit is niet alleen heel gezellig om samen met kinderen te doen, maar ook zo gemaakt. Ik zag op Pinterest deze hele leuke tafeltent die je heel gemakkelijk zelf kunt maken! Pak een oud laken en wat textielstiften of wat vilt uitgeknipt in leuke vormpjes en je kunt er je eigen tafeltent van maken. Zie je het al voor je? Lekker op een regenachtige dag met wat lekkers picknicken onder je eigen tafel!

Woonexpress eettafels

2. Samen borrelen

Als ik zelf een tafel zou mogen kiezen dan zou het deze eettafel zijn zoals je hierboven op de foto ziet. Het liefst een zo groot mogelijke eettafel, gecombineerd met staal en goed stevig hout. Romantisch, landelijk en de ovale vorm maakt het voor mij echt uitnodigend om aan tafel te schuiven. En dan zo in het midden een prachtige grote bos bloemen, ik zie het al helemaal voor me. Als je op een middag of avond visite krijgt, waarom zou je dan niet aan lekker samen aan de eettafel zitten? Ik vind het prettig om ook iemand in de ogen aan te kunnen kijken, dat is een stuk persoonlijker. Wat hapjes op tafel, kaarsjes aan en een achtergrondmuziekje. Dat klinkt toch helemaal sfeervol?

3. Bureau

Soms komt het voor dat één van de meisjes ziek is en ik ervoor kies om die dag thuis te werken. Onze eettafel is groot genoeg om aan te werken. Ik heb soms zoveel spullen nodig dat alles dan ook vol ligt met papier of andere werkgerelateerde producten. Ik denk alleen maar: ruimte goed benutten!

thuiswerken woonexpress

4. Knutselen

Maxime is echt een creatief meisje, ze maakt de mooiste creaties van de allerkleinste dingen. Knutselen doen we graag aan tafel. Zo hou je overzicht en houden we de vloeren (in de meeste gevallen, haha) rommel vrij. Scheelt je vaak ook weer een stofzuig beurt!

Zo zie je maar, een eettafel nodigt ons in ieder geval niet alleen maar uit om aan te eten. Het leent zich aan zoveel meer leuke dingen. Heb jij nog leuke tips wat je met de eettafel kunt doen?

Veel liefs,

Kids NL 140317 - 210617 300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!