Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

4 redenen waarom ik voor een Sim Only abonnement kies


31 mei 2019


Sim Only Abonnement uitzoeken Vodafone
<

Vroeger kocht je een mobiel met een simkaart. Op die simkaart moest je dan bel- en SMS-tegoed opwaarderen. Daarna kwam het abonnement, een uitkomst voor veel mensen. Want je betaalde namelijk een vast bedrag per maand, in plaats van die dure beltegoed kaarten. Bovendien zou je ten alle tijden bereikbaar zijn, hoe fijn was dat? Maar, die tijd is wat mij betreft voorbij en de simkaart met bijbehorende Sim Only abonnement is helemaal hip. Vandaag deel ik 5 redenen waarom ook jij voor een Sim Only abonnement zou moeten kiezen!

Lees ook:
8 procent Nederlanders niet van plan om databundel aan te schaffen

1. Voordeliger

De belangrijkste reden is toch wel financieel gezien. Want wist je dat je een hoop kunt besparen met een Sim Only abonnement? Zo ben ik zal al jaren klant bij Vodafone en ben ik erg tevreden met mijn door mijzelf samengestelde Sim Only. Het duurde dan ook niet lang tot ik Jean-Philippe zover had om ook een abonnement aan te schaffen. Het financieel voordeel zit hem vooral in de afbetaling die je normaal gesproken zou doen bij een abonnement mét telefoon. Zo ben je dus geen extra kosten verschuldigd en betaal je gewoon wat je zou moeten betalen.

2. Zelf je eigen toestel uitzoeken

Hoevaak komt het wel niet voor dat jouw favoriete mobiele toestel niet voordelig te combineren is met een abonnement? Dankzij de Sim Only kun je zelf opzoek gaan naar een telefoon die bij jou past. Of dat nou een tweedehands toestel is of de telefoon die je al jaren hebt. Die keuze heb je zelf in de hand.

Sim Only Abonnement uitzoeken Vodafone

3. Non-stop gratis extra’s

Het voordeel bij Vodafone is dat je naast je Sim Only abonnement ook nog eens veel extra voordeel hebt. Daarnaast krijg ik bij mijn Red abonnement elke maand €5 korting omdat wij toevallig aangesloten zitten bij de samenwerkende TV- en internetprovider. Het voordeel hiervan is dat we ook nog eens mogen genieten van gratis extra’s. Dat was voor ook wel echt het punt van: nu moeten we overstappen!

4. Je zit nergens aan vast

Je kunt zelf de belminuten, data en SMS bepalen. Voordat je iets afsluit moet je nagaan wat je precies nodig hebt. Wil je non-stop gebruik kunnen maken van je databundel? Ga dan voor onbeperkte data. Vindt je het bellen en SMS-en niet zo belangrijk, dan kan je dat in vergelijking met data naar beneden stellen. Het voordeel is ook dat je daarnaast de vrijheid hebt om een 1 of 2-jarig contract te kiezen. Wel zo prettig!

Heb ik je enthousiast gemaakt met mijn 4 redenen? Ik weet dat ik niet meer anders wil! Wat is jouw voornaamste reden om voor Sim Only te kiezen? Laat het weten in de reacties.

Veel liefs,

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!