Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

3 Originele tips voor Valentijnsdag [+ free printable!]


10 februari 2018


Valentijnsdag mama to the max
<

Het is bijna Valentijnsdag! Deze dag is voor mij persoonlijk niet anders dan een andere dag. Toch vind ik het leuk om af en toe eens wat extra’s te doen. Maar, wat is nou een leuk en origineel Valentijns cadeau? Ik deel vandaag 3 tips met je! Oh enne… We delen ook nog eens een free printable! 

1. Een levensgrote Valentijnskaart van Kaartje2go

Is hij niet geweldig? Het is net even anders als een gewone kaart. De boodschap is zo wel duidelijk, toch? De kaart is dubbel, 1.60 meter hoog en gemaakt van het materiaal polypropeen. Hij was te bestellen in de webshop van Kaartje2go. Ja, je leest het goed, wás. Wegens enorm succes is de kaart namelijk helaas al uitverkocht! Gelukkig zijn er nog ontzettend veel andere leuke Valentijnskaartjes waar je uit kan kiezen.

Every month a date mama to the max Valentijnsdag free printable kaartje2go

2. Een Valentijnsontbijtje op bed

Natuuuuurlijk hoort er op Valentijnsdag een lekker ontbijtje. Versgeperste jus d’orange, een gekookte eitje en deze letterpannenkoeken. Maak een lieve tekst voor je partner met handige alfabet uitstekers en versier het met wat vers fruit of ander lekkers. Bak trouwens eerst de pannenkoeken voordat je ze uitsteekt, scheelt een hoop prutswerk. Kan jouw liefdesverklaring nog duidelijker zijn?

Valentijnsdag mama to the max pannenkoek ontbijt letters love

3. Elke maand een date

Het kan natuurlijk niet zo zijn dat je alleen op Valentijnsdag iets leuks samen wil gaan doen. Dat moet natuurlijk veel vaker! Alleen elke maand uit eten of een bioscoopje pakken wordt uiteindelijk wel heel erg afgezaagd? Samen met de redactie hebben we leuke tips voor je uitgezocht! Met élke maand een date! Natuurlijk mag je alles zelf helemaal invullen, dus hebben we een gratis blanco printable voor je toegevoegd! Je kan hem hier printen. Laat je nog even zien hoe jij hem hebt ingevuld?

Every month a date mama to the max Valentijnsdag free printable

Extra tip:

Wil je toch nog iets zoets maken of een leuke kaart? Vorig jaar maakte ik deze heerlijke bonbons en super leuke kaarten. Misschien zit er nog wel wat bruikbaars voor je tussen.

Hoe ziet jouw Valentijnsdag eruit? Ga je die dag nog iets extra’s uit de kast halen of is het een gewone dinsdag? We zien het trouwens heel graag terug als je iets aan onze tips hebt gehad!

Liefs, Marijke

Pampers

Marijke

Hi allemaal! Ik ben Marijke (29) getrouwd met Arjan en moeder van Demian en Danique. Inmiddels ben ik in blijde verwachting van ons derde kindje en in augustus 2018 uitgerekend. Ik schrijf voornamelijk redactionele artikelen voor Mama to the max, maar ook leuke recepten of DIY's. Liefs, Marijke

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!