Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

10x mooiste inpakpapier voor de kerst


14 december 2018


leukste inpakpapier kerst
<

De sint is nog maar net weg en we moeten alweer gaan nadenken over de kerstcadeautjes. Ik ben er dol op en maakte al een blog vol met cadeautips voor kerst. Wat kan ik genieten van mooie pakjes onder de boom! Kijk jij ook naar hoe een cadeautje is ingepakt? Ik ben enorm van de details en kan het erg waarderen wanneer iemand in de winkel of iemand thuis, zijn best heeft gedaan om een verrassing mooi in te pakken. Het geeft toch net wat extra’s aan een cadeautje maar ook aan het moment zelf! Voor wat inspiratie, deel ik met jullie mijn tips voor het leukste kerstpapier.

Lees ook:
Cadeautips voor de kerst

 

Inpakpapier met gouden bomen (1,50)

leukste inpakpapier goud rendieren hema

Dit inpakpapier, zijn jullie misschien al tegen gekomen in mijn Hema Shoplog. Het is een simpel wit papiertje met gouden boompjes. Toch vind ik dat simpel ook heel erg leuk kan zijn.

Kerst to the max (1,50)

leukste inpakpapier kerst neutraal hema

Wederom kon je dit te leuke inpakpapier zien in mijn Hema shoplog. Het fleurt gelijk gezellig op onder de boom met dit vrolijke papier met kerstfiguren.

Classy en tijdloos (65,-)

leukste inpakpapier kerst grote rol mini art

Bij Mini Art bestel je een grote rol kerstpapier met gouden en zwarte details. De donkere kleuren vallen ondanks het contrast met de achtergrond toch op. Het is natuurlijk een idee om al de cadeautjes in te pakken met dit mooie inpakpapier. Tijdloos en vanwege de grote rol kun je er jaren mee vooruit! Nooit meer paniek als de cadeautjes ingepakt moeten worden. 😉

Inpakset (11,95)

leukste inpakpapier kerst set met cadeaulabels

Koop jij ook veel cadeautjes via internet? Ik ben er dol op! Heel handig, maar wie gaat ze mooi inpakken? Dat kun je zo prima zelf met deze set. Zo wordt het nog leuker om het te geven! De handige set is in verschillende thema’s verkrijgbaar.

Madame La Poule (9,50)

leukste inpakpapier kerst origineel madame la poule

Een prachtige set met drie grote vellen inpakpapier met mooie illustraties van Rifle Paper Co. Het prachtige engeltje en de tekst ‘peace on earth’ maken het helemaal af! Het wordt ook nog eens geleverd met een gouden satijnen lint

Oh my dear (66,99)

leukste inpakpapier kerst recycled bruin met opdruk

Hoe mooi is dat? Gerecycled inpakpapier met zwarte kerstbomen, rendieren en witte sneeuw. De bruine kleur geeft het recyclede papier net dat beetje extra wanneer je het combineert met andere details en kleuren.

MT papier vogel 41,99

leukste inpakpapier kerst recycled vogels

Dit inpakpapier is werkelijk waar een snoepje voor het oog. De verfijnde afbeeldingen van de vogeltjes van watergedragen verf zijn wederom op gerecycled papier gedrukt. Het is bijna zonde om dan uit te moeten pakken. Je kunt hier trouwens ook altijd een proefmonster aanvragen. De prijzen liggen hoger omdat het in een grote rol komt, meerdere rollen en het gerecycled papier is.

Cadeautasje rendier 1,50

leukste inpakpapier kerst tasje rendier hema

Een cadeautje hoeft natuurlijk niet altijd in een papiertje te komen. Je kunt gerust een presentje geven in een leuk cadeautasje. Het neemt minder inpaktijd in beslag én het staat nog eens leuk onder de boom! Dit leuke cadeautasje koop je hier!

Hema kerstzakje ster (1,-)

leukste inpakpapier kerst tasje ster hema

Geen inpakpapier, geen cadeautasje maar een kerstster zakje! Sinterklaas is net geweest maar voor wie nog graag cadeautjes in een zak stopt, is dit zeer origineel. Het leuke is, dat je het erna nog voor andere leuke dingetjes kunt gebruiken!

Jutezakje voor kerst (5,00)

leukste inpakpapier kerst juten met naam

En voor wie helemaal in sintsferen wil blijven, shop je dit te gekke jute zakje met naam hier! Het valt mij op, dat er veel producten overgenomen worden van sint naar kerst. Zo zijn er veel kerstletters te zien en vinden we snoepjes wat lijkt op strooigoed. Dus waarom niet dit schattige jute zakje met rendier en naam?

Genoeg inspiratie dus om je online bestelde of gekochte cadeautje in te pakken thuis. Zijn jullie al druk bezig met de kerstinkopen? Ik ben benieuwd of jullie veel waarde hechten aan een mooi ingepakt cadeautje!

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Fashion_English11_300x250

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!