Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

10 x de leukste adventskalenders voor kinderen!


28 november 2018


adventskalenders voor kinderen
<

Adventskalenders bestaan echt niet alleen maar meer met snoepgoed. Ze zijn tegenwoordig ook overal te verkrijgen met spulletjes of leuk speelgoed, ook voor de kinderen. Ik heb een blog geschreven over de leukste aftelkalenders voor kinderen die nu op de markt zijn! TIP: Deze kun je ook alvast met Sinterklaas cadeau doen.

1. Barbie adventskalender

Barbie kalender

Wauw! een kalender met allemaal barbiespulletjes, echt super leuk. Er zit een barbiepop in deze kalender waarbij iedere dag een accessoire geopend wordt om de pop aan te kleden en te stylen. Ideaal om cadeau te geven aan meisjes vanaf 3 jaar.

2. Frozen kalender met knutselspullen

Frozen kalender

Disney heeft dit jaar een kalender van Frozen ontworpen. Er zitten allerlei leuke knutselspulletjes in zoals stiften, gummetjes en markeerstiften. Frozen heeft altijd al een leuke ‘kerstfeeling’, dus als je kind fan is van deze film is dit echt een leuke verrassing!

3. Melissa & Doug Houten kalender

Melissa & Doug kalender

Wat een prachtig merk is Melissa & Doug toch. Ze hebben veel speelgoed dat gemaakt is van hout, wat het echt een authentieke ‘feeling’ geeft. Deze kalender is een houten kerstboom waarop magnetische ballen gehangen kunnen worden. Dit is dus een leerzamer variant kalender voor de kids waarmee ze zelf kunnen aftellen tot kerstavond. Wat ziet dat er gezellig uit!

4. LEGO Friends Adventskalender

LEGO Friends kalender

LEGO Friends heeft een super knusse kalender voor kids tussen de 6-12 jaar. De kalender bevat allerlei LEGO figuurtjes in het kerst thema, zoals een zuurstok en een kerstkrans. De kalender is echt heel vrolijk vormgegeven. Zo komen de kinderen zelf ook al in de kerststemming tijdens het aftellen!

5. LEGO Star Wars Adventskalender

LEGO Star Wars Kalender

Deze kalender is echt iets voor de stoere jongens tussen de 6-14 jaar. De kalender is helemaal in Star Wars thema en bevat echte collect items! Wanneer alle cadeautjes zijn verzameld kan de kalender worden uitgevouwen en gebruikt als speelmat. Zo kunnen ze echte ruimtelijke avonturen beleven met de helden uit de films!

6. Littlest Pet Shop Adventskalender

Littlest Pet Shop kalender

Wat een leuke diertjes kunnen de kids in deze kalender verzamelen. De kleurrijke kalender is ontworpen als kerstboom en is echt een top verassing om de kinderen te laten aftellen tot de kerst. De Littlest Pet Shop is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar omdat er vrij kleine onderdeeltjes in zitten, maar wat is ie toch schattig !

7. Woezel en Pip aftellen tot kerst

Woezel en Pip Kalender Boek

Deze kalender is eigenlijk meer een boek voor de allerkleinste. Woezel en Pip zijn de bekende schattige hondjes waar kinderen echt dol op zijn. Het verhaal gaat over het aftellen tot kerst waarbij iedere dag een knutsel, kleur of knip activiteit is te doen. Heel leuk om iedere avond met je kind te doen!

8. Vtech Tut Tut Animo

VTECH kalender

Helemaal in het teken van Tut Tut Animo is deze kalender van VTech. Er zitten leuke diertjes in van de Zoef Zoef collectie waarmee de kinderen spelenderwijs kunnen leren welke geluiden ze maken. De kinderen kunnen de kalender zelf uitpakken en de verrassingen iedere dag een leuk plekje geven op het bijpassende bord.

9. Cars aftelkalender

Disney Cars Kalender

Een fantastische race-kalender voor de jongetjes! In de kalender vindt je verschillende details die terugkomen in de films. Echt prachtig voor de kids om de avonturen na te kunnen spelen!

10. Schleich Adventskalender boerderij

Schleich kalender

Schleich heeft een geweldige kalender uitgebracht met boerderijdieren en bijpassende verzorgingsartikelen. De figuurtjes zijn super gedetailleerd, waardoor kinderen een waar avontuur kunnen beleven met de spulletjes.

Wat een leuke en verschillende soorten kalenders zijn er toch voor kinderen van alle leeftijden! 
Welke vind jij het leukst voor jouw kind? En wat ga verder nog doen om af te tellen tot kerst?

handtekening marjon goede nieuwe huisstijl mamatothemax

Kerstwinkel 2017

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!