Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Dit zijn de 10 leukste celebrity tweelingen


8 november 2017


<

#1 RUMI & SIR CARTER
De kindjes van Beyoncé en Jay Z zijn momenteel wel de meest bekende tweeling in celebrity land. Afgelopen juni 2017 vertelde de zangeres in verwachting te zijn. Een maand later plaatste ze deze bijzondere foto op Instagram.

 

 #2 MATEO & EVA RONALDO
Voetballegende Cristiano Ronaldo verwelkomde onlangs zijn tweeling Mateo en Eva. De moeder van de tweeling is onbekend, maar het zou gaan om een draagmoeder. Ook maakte Cristiano vlak na de geboorte bekend dat hij weer vader wordt, maar ditmaal van zijn huidige vriendin. Zal er dan toch een elftal aan komen?

 

#3 ALEXANDER & ELLA CLOONEY
Wat is het toch een droomkoppel; George en Amal. Het zou toch ook niet anders kunnen dan dat tweeling net zo knap is? Het stel kiest er echter voor de tweeling uit de media te houden.

 

#4 MONROE & MAROCCAN CANNON
De kinderen van Mariah Carey en Nick Cannon zijn alweer 6 jaar! Het schijnt dat de twee waar ze ook zijn, maar al te graag de show stelen. Maar zeg nou zelf, met zulke snoetjes mag dat ook!

 

#5 MAXIMILIAN & EMME MUÑIZ
Jennifer Lopez en Marc Anthony zijn de trotse ouders van deze knappe 9-jarige broer en zus. Jennifer leert veel van haar kinderen. Zo ontdekte ze hoe verschillend haar twins met situaties omgaan en zich ontwikkelen, ondanks dat ze tweeling zijn en gelijk opgroeien. “Mannen denken gewoon heel anders!” zegt ze.

 

Tegenpolen

#6 MATTEO & VALENTINO MARTIN
De zoontjes van zanger Ricky Martin schijnen elkaars tegenpolen te zijn. Valentino is een rustig kind die houdt van bloemen en de natuur. Zijn broertje Matteo is daarentegen een echt alfamannetje en vertelt Valentino maar al te graag wat wel en niet te doen.

 

#7 LORETTA & TABITHA BRODERICK
Dit zijn de dochters van Sarah Jessica Parker en haar man Matthew Broderick. De tweeling is geboren via een draagmoeder, maar waarom is niet duidelijk. Deze foto deelde mama Sarah op haar Instagram.

 

#8 TRISTAN & SASHA HEMSWORTH
Kennen jullie die knappe Thor acteur Chris Hemsworth? Hij is de papa van deze twee broertjes. Op de foto staan de twee zoontjes van Chris en zijn vrouw actrice Elsa Pataky. Wat een schatjes he?

 

#9 NELSON & EDDY ANGÉLIL
Deze foto is gemaakt in Disneyland, voor de vijfde verjaardag van de tweeling van zangeres Céline Dion en haar man René Angélil. Ze lijken sprekend op elkaar en zeker met die matching outfits!

 

Knox and Vivienne Jolie-Pitt

#10 VIVIENNE & KNOX JOLIE-PITT
Dit zijn ze dan, de knappe tweeling van Angelina Jolie en Brad Pitt. Ze hebben allebei een beetje van papa in mama. Het kon ook niet anders dan dat het twee prachtexemplaartjes zouden worden. De tweeling is inmiddels alweer 9 jaar!

Krijg jij ook geen genoeg van tweelingen? Je vindt hier nog meer leuke blogs over tweelingen!

XO Team MTTM

NEW Babycadeaus 336x280
mamatothemax.nl

mamatothemax.nl

We houden je graag op de hoogte van actuele nieuwtjes, tips & ideeën.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!