Lees nu: DIY project voor Lilou [hobbelpaard]

Vakantietip: Op vakantie met Disney klassiekers!


26 juni 2017


I

Ik kom openlijk ervoor uit. Ik ben namelijk gek op Disney films. Herkenbaar?! Disney is niet voor niets bedoeld voor jong en oud. Ik weet het nog goed: Belle en het Beest was mijn eerste Disney film die ik in de bioscoop keek. Een magisch en onvergetelijk gevoel. Om nog maar niet te spreken over mijn eerste ervaring in Disneyland Parijs. Het meisje in mij heeft dit gevoel dan ook eigenlijk nooit losgelaten. Super leuk dat Maxime nu jaren later ook zo dolenthousiast wordt van Disney klassiekers als Assepoester, Sneeuwwitje en Bambi. Als het even kan, kijk ik gezellig mee en als het aan Maxime ligt zal het niet lang meer duren voordat Lilou ook kennis maakt met nieuwere Disney toppers als Frozen en Finding Dory. Ik deel graag onze favoriete Disney klassiekers met jullie. Oh ja, ik heb ook nog een super reistip met de zomervakantie in aantocht. Al eens van Download & Keep gehoord? Ik gebruikte het om onze favoriete Disney films aan te schaffen. In deze blog vertel ik waarom ik dit echt een uitkomst vind.

Wat zijn favoriete Disney klassiekers?

Ik krijg deze vraag regelmatig gesteld, dus ik vond het toch wel tijd worden dat ik de favoriete Disney films van Maxime en mij met jullie deel. Maar voor wat hoort wat. Ik ben ook heel benieuwd in de reacties onder deze blog te lezen wat jullie favoriete Disney klassiekers zijn.

#1 Frozen

In de categorie nieuwere toppers. Heel cliché op dit moment, maar Maxime straalt van oor tot oor zodra Elsa en haar mooie vlecht op beeld verschijnt. ‘Do you want to build a snowman…’ kunnen we meer dan dromen.

#2 Assepoester

Tsja, het is jullie niet onbekend dat Maxime een meisje-meisje is. De blauwe glinsterjurk van Assepoester is toch wel fascinerend. En natuurlijk het verloren muiltje. Ze vroeg me ook al eens wanneer ze ook hakkenschoentjes krijgt. Ik heb haar toch maar uitgelegd dat Assepoester wat ouder was toen ze haar eerste paar hakjes kreeg.

#3 Bambi

Tijdloos, schattig en ontzettend geliefd. Maxime vind het zo zielig als Bambi haar moeder verliest. Ze wil haar dan zo graag helpen. Ik vind het mooi om te zien dat ze nu al zo’n zorgzame kant heeft. Geeft me een fijn gevoel.

#4 Finding Nemo

Elke keer in het zwembad gaan we op zoek naar Nemo. En elke keer zoekt deze gekke mama maar weer volop mee. ‘Just keep swimming’, denk ik dan maar.

#5 Jungle Book

JP en ik houden van dieren. Onze viervoeter Jules was dan ook ons ‘eerste’ kindje. Dat geven we Maxime en Lilou ook graag mee. Daarom Jungle Book op nummer vijf.

Reistip: een Disney film zorgt voor een zorgeloze vliegreis/autorit

Tenminste voor een uurtje of twee. Ik zal niet ontkennen dat ik het fijn vind even naar de iPad te grijpen tijdens een lange vliegreis of autorit. Dat neemt toch een stukje verveling weg bij Maxime. Lilou heeft nu nog een gemakkelijke leeftijd voor wat betreft reizen, maar Maxime vindt een half uur in de auto vaak al lang. We gaan volgende week op vakantie en ik heb al wat voorbereidingen getroffen. Met Download & Keep heb ik onze favoriete Disney klassiekers alvast aangeschaft voor Maxime. Deze mama gaat goed voorbereid op reis;).

 

Wat zijn de voordelen van Download & Keep?

Kende jij dit al? Ik vind het gewoon echt een uitkomst om een aantal redenen.
We kunnen overal en altijd de films bekijken via alle schermen. Dus ook onderweg. Je hebt namelijk geen internetkosten, aangezien je de film thuis of ergens op het wifi al helemaal download. Ik vind dat zo’n onnodige kostenpost op vakantie. Daar eten we liever een ijsje extra voor, toch? Het is ook super flexibel. De iPad vind ik veel makkelijker inzetbaar dan alleen een videoscherm. Bovendien zijn het HD-video’s.

Zomeractie iTunes Download & Keep

Boffen wij even! Vanaf maandag 19 juni tot en met dinsdag 25 juli zijn bijna alle films van Disney en Disney Pixar tegen flinke extra kortingen beschikbaar met Download & Keep. Daarnaast zijn er in de weekenden speciale superdeals voor titles als; Cars, Finding Dory en Vaiana. Met het gevaar dat we te veel Disney films gaan kijken deze vakantie, hihi.

Maar eens zien of we het record Disney films kijken gaan verbreken de aankomende reis. Nu we het daar over hebben. Wat kijk ik toch uit naar de eerste echte vakantie met mijn meisjes. Ik ben al stiekem af aan het tellen. Jullie ook?

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

#MAMAtothemaxAD transparant MAMA to the max

Facebook Comments
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Vakantietip: Op vakantie met Disney klassiekers!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!