Lees nu: WHAT WE WEAR: Marjon [super merk: Purdey!]

Mag ik jullievoorstellen aan…


1 augustus 2016


bizzibee social media online marketing events mama to the max redactie
M

MAMA to the max ben ik begonnen als hobby. Ik kon op de site mijn ei kwijt, door mijn persoonlijke ervaringen en gedachten omtrent het moederschap op te schrijven. Vaak genoeg laat ik weten dat ik bloggen zie als ontspanning. Het is een heerlijke uitlaatklep die ik iedereen kan aanraden. Of in ieder geval, ik zou iedereen schrijven willen aanraden. Soms zit ik ergens mee of loop ik ergens in vast, maar wanneer ik het dan van me af heb geschreven, is het probleem vaak geen probleem meer. Dit is denk ik ook één van de redenen waarom MAMA to the max zo succesvol is geworden. Ik heb altijd vanuit mijn hart geschreven en dat wordt door jullie enorm gewaardeerd.

In september 2015 koos ik ervoor om MAMA to the max een platform te laten zijn voor meerdere mama’s. Op dit moment bestaat het bloggersteam uit 30 moeders die allemaal hun eigen verhalen delen met ons. MAMA to the max is uitgegroeid tot een community voor en door moeders en daar ben ik wel een beetje trots op. Vooral wanneer ik te horen krijg online, maar ook wel eens op straat, dat jullie de verhalen met veel plezier lezen.

Door de komst van het bloggersteam is het werk voor MAMA to the max wel enorm toegenomen. Ik heb het lang ontkent, maar uiteindelijk heel blij dat ik nu onder ogen heb durven zien dat ik de redactionele werkzaamheden niet meer alleen aankan. Ook gezien mijn aankomende zwangerschapsverlof en mijn nieuwe leven strakjes met twee meiden, heb ik besloten de redactie over te gaan laten aan iemand die ik dat met volle overgave toevertrouw. Graag stel ik haar vandaag aan jullie voor:

even voorstellen redactie MAMA to the max

Ik heb gevraagd aan Nicole om zichzelf even voor te stellen:

Hallo dames,

Mijn naam hebben jullie wellicht de laatste tijd al her en der voorbij zien komen op de blog of de Social Media van Mama to the Max. Begin juni werd ik door Marjon benaderd dat ze graag wilde afspreken om te kijken hoe en waar ze ondersteund kan worden met de blog. Marjon en ik kennen ons al een tijdje, als mede-oprichster van The Social Media Company hebben we in het begin van Mama to the max vaker contact gehad mbt. vragen over zakelijk gebruik van Facebook.

Met mijn eigen bedrijf BizziBee.Today verzorg ik workshops en beheer ik Social Media kanalen voor klanten, beheer en bouw WordPress-sites, verstuur nieuwsbrieven, doe aan zoekmachine optimalisatie, ontwerp logo’s, huisstylen, visuals etc… de offline marketing voor bedrijven giet ik graag in de vorm van evenementen.

Dat was het zakelijke gedeelte, hoewel ik 34 ben heb ik zelf (nog) geen kindje(s) – al kriebelt het soms wel hoor- woon ik samen met mijn partner die wel 2 kindjes heeft, maar helaas kunnen papa en mama niet door één deur en zien wij de kindjes al een hele tijd niet meer. Hier wordt gelukkig wel aan gewerkt met de nodige instanties en staat onze deur voor hun altijd open.

Heb je een vraag over bijvoorbeeld Social Media of wil je graag advies over online marketing, stel je vraag gerust hieronder, ik zal mijn best doen hem z.s.m. te beantwoorden.

Ik kijk erg uit naar de werkzaamheden die Nicole voor MAMA to the max gaat doen. Ik heb de afgelopen twee maanden al met enorm veel plezier samengewerkt met Nicole en verwacht dan ook dat onze samenwerking MAMA to the max naar een nog hoger niveau kan tillen.

Een reactie achterlaten om Nicole succes te wensen = heel lief!

 

Liefs, uiteraard ook namens Nicole,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

6 Reacties op “
Mag ik jullievoorstellen aan…

  1. Pingback: Weekly Snaps #35 ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!