Lees nu: Geld besparen deze herfst? [ 5 simpele & snelle tips]

Food recept: gezond, lekker én makkelijk!


26 januari 2015


I

Ik probeer zoveel mogelijk ingrediënten te gebruiken die langer houdbaar zijn of in de vriezer kunnen. Ik ben namelijk niet zo van het plannen. Jp en ik kunnen erg impulsief zijn en ’s middags besluiten bij mijn of zijn ouders aan te schuiven of ergens een hapje te gaan eten. Ik heb daardoor in het verleden heel vaak voedsel moeten weggooien omdat het over de datum was. Erg zonde vind ik dat en daarom heb ik me een kookstijl aangeleerd met producten die ik langer kan bewaren. Zo ook met de pasta scampi. Ik heb standaard een zak scampi’s in de vriezer liggen. Maxime vindt ze toevallig ook heel lekker dus we eten ze regelmatig. Het fijne eraan vind ik dat je ze uit de vriezer haalt en meteen in de wok kunt gooien. Je hoeft ze niet eerst uren te laten ontdooien.


Hieronder het recept van MAMA to the max met de ingrediënten beschreven en de te volgen stappen.


ingredient1

ingredient2

[print-me alt=”Click me to print”]

Recepten

bereiding1

bereiding2

resultaat1

resultaat2

Laat het smaken! Heb jij ook een eigen pasta scampi gerecht? Of ga je deze een keertje proberen? Ik ben benieuwd, laat het me weten in de reacties.

Liefs,

leesblog

 

 

 

Facebook Comments
Doutzen Collectie 300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

6 Reacties op “
Food recept: gezond, lekker én makkelijk!

  1. Ziet er goed uit, zelfs terwijl ik niet van garnalen hou. Grappig om te lezen vest je ook van de houdbare / diepvries producten bent. Ik hanteert hetzelfde principe.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!