Lees nu: Onze fijnste commode producten [ + beste tip ever!]

4 x kersthapjes voor kinderen


21 december 2017


<

De heerlijke Kerstdagen staan alweer voor de deur! Iets waar ik jaarlijks heel erg graag naar uit mag kijken. Gezellig samen zijn met de familie, goed eten en wie weet nog een leuk cadeautje. Wellicht heb je het kerstdiner of kerstontbijt op school al gehad. Maar, mocht je nog inspiratie willen hebben voor leuke kersthapjes voor kinderen, kijk dan gauw verder!

1.Komkommer kerstboompjes

Zijn ze niet onwijs schattig? En ook nog eens heel simpel! Ik maakte van dunne plakjes komkommer op een satéprikker een kerstboompje.

2. Kerstboom van tomaat, komkommer en kaas

Het ziet er super easy uit en dat is het gelukkig ook. Het ziet er vooral zo gezellig uit, in de vorm van een kerstboom.

3. Wraps met ham en roomkaas

Er zijn talloze varianten op de beroemde wrapjes. De meest veilige kindereditie leek mij toch wel de roomkaas en ham. Je besmeert een wrap volledig met een laag roomkaas en in het midden leg je de ham neer. Oprollen en snijden maar!

4. Knakworst raketten

Deze maakte de moeder van een kindje uit Danique haar klas. Ik vond ze zo stoer en het is weer wat anders dan de standaard knakworst in bladerdeeg. Voor 15 knakworsten gebruikte ze 3 plakjes bladerdeeg. In elke knakworst een grote satéprikker en het puntje van de raket was een plakje worst of kaas.

Wat zijn jouw favoriete kersthapjes? Heb je nog lekkere en leuke creaties die je met ons wilt delen? Laat het weten!

Liefs, Marijke

Marijke

Marijke

Ik ben Marijke (28) en getrouwd met Arjan (35). Uit een eerder huwelijk heb ik twee hele lieve kinderen: Demian (8) en Danique (6). Ik vind het ontzettend leuk om voor MTTM te bloggen. Het is dan ook écht één van mijn grootste hobby’s! Ik blog vooral inspirerende DIY’s en nieuwtjes op de Mom’s Talk. Veel plezier met lezen! Liefs, Marijke.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!